Saturday, February 2, 2019

The Entertainer : Dream Color @ One Utama

Pernah nampak video air ni viral dekat Facebook . Dah lama nak try tapiiiii asyik tak jadi je sebab masa tu ada dekat Sunway Giza je. Malas nak drive pergi sana haha. Now dah ada second branch dekat One Utama.



Alang alang dah jalan dalam One Utama, and tekak pun rasa haus, terus cari Dream Color ni. And yang penting, diorang accept Entertainer. Yang mana maksudnya, BUY 1 FREE 1 offer! Yahuuu

Harga satu dalam RM13.50. Pilihan air pun banyak. Ada yang coffee base, fruit base, tea base. Pilih jee.






Kitorang order Twilight & Milky Mango.

Twilight ni rasa masam masam. Macam ada rasa orange sikit, rasa teh sikit, rasa masam epal hijau sikit, rasa anggur sikit haha celaru taste bud aku tapi sedap! Twilight ni memang signature Dream Color ni sebab warna dia. Tapi sekali dah goncang hilang dah la warnanya.



Milky Mango pula rasa macam Mango Shake. Sedap! Memula aku ingat dia pakai cordial mango je. Tapi rupanya mango juice. Nasib laa kalau tak harga air mahal mahal tapi guna kordial memang mintak kecam kot hahaha. Ni pun sedap!

So conclusion dia, air sedap bertambah lagi sedap bila dapat good deal. Beli 1 percuma 1 wehoo.


Total penjimatan : RM13.50


Korang nak jimat macam ni juga? Enjoy berlambak Buy 1 Free 1 offer? Sign up la Entertainer.



Upon sign up, korang boleh dapat FREE 2 coins. So boleh cuba & redeem offer buy 1 free 1 ni dekat mana mana merchant terdekat.

To sign up, click here : The Entertainer 

Boleh redeem dekat mana mana kedai yang ada sticker ni

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...