Wednesday, September 26, 2018

Hansaegee Nature : Aloe AC Clean Bubble Cleanser & Aqua Whitening Cream Review
Best way untuk redakan sikit kulit muka yang tengah meragam/irritate & banyak active acne ialah dengan pastikan cleanser yang kita guna tu very very gentle. Cuci muka pun tak boleh kerap sangat sebab nanti akan tarik natural oil pada kulit, nanti kulit kering pulak. Paling penting, jangan scrub! Sebab nanti buatkan kulit lebih irritate. Kalau nak pun, guna exfoliator yang mild untuk remove kulit mati . Kalau bersungguh sungguh nak scrub jugak, boleh guna yang beads tak kasar. 

Cleanser juga boleh menyebabkan breakout pada kulit. Sebab tu penting, patch test dulu. Kalau takde irritation, boleh proceed pakai macam biasa dan add dalam routine.

PayPal Malaysia Office TourDekat office PayPal ni banyak kawasan terlarang haha. Terlarang as in, tak boleh expose dekat public lah. Standard lah kan policy mana mana company pun .

On the floor - senang cakap dekat bahagian work station kitorang ialah RED ZONE untuk kitorang gunakan handphone. Makanya, penggunaan phone adalah dilarang sama sekali . Any form of photo taking, atau video recording ofcourse lah secara harafiahnya  harom seharom haromnya.

Tapi kalau korang curious juga nak tahu macam mana environment dan keadaan office PayPal Malaysia sebenarnya, boleh lah tengok dekat sini ;

On My Instagram