Wednesday, April 18, 2018

Nak Cari Side Income dengan MatDespatch.com? Ikut 3 Cara Ni

Hello!

Sekarang ni memang semua benda nak pakai duit. Bila banyak benda nak pakai duit, jadi kena usaha lebih sikit lah untuk cari duit kan? Kalau setakat merungut itu ini tapi bontot berat malas nak buat apa apa, sila mereput je dekat tepi tu haha .

Nak cari side income pun dah ada macam macam cara. Kalau femes, boleh la buat insta review macam adik adik budak sekolah sekarang ni. Satu review RM50. Post 2 jam lepastu delete. Seminggu dapat RM5,000 . Sebulan? Beriban riban tuuu . Tapi kalau femes la . Kalau sejenis macam kita kita ni yang followers instagram pun semua kawan kawan je (itu pun kita paksa suruh follow haha) , mohon cari alternatif lain ekekeke .

Salah satu alternatif yang aku nak suggest ialah dengan menggunakan MatDespatch.com!