Friday, September 20, 2019

Rugi besar kalau korang ketinggalan promo Bento & Onigiri RM1.00 dekat myNEWS ni

Hello, Assalamualaikum.

Haritu aku ada cerita dekat IG pasal Nasi Lemak singgit, kemain suka korang eh. Yela, seringgit kot, masa zaman semua benda mahal sekarang ni, nak makan sehari pun kena spend minimum RM10. So bila ada peluang nak dapatkan benda murah, takkan la nak lepas kan, betul tak?

Okay since haritu kita tekak Melayu, kalini kita tukar selera sikit layan makanan Jepun pulak. Nak lagi best, pada harga RM1.00 je!!



Kalau korang penggemar Bento dan Onigiri, ni memang berita baik untuk korang memborong Bento dan Onigiri pada harga RM1, setiap hari SELASA dan KHAMIS di myNEWS. (Bento pada hari Selasa dan Onigiri pada hari Khamis) Ye, myNEWS yang jual magazine, ada coklat coklat, ada jual air tu.