Featured Slider

"Huiyo, post kau viral lah!" - Ini jawapan saya

"Huiyo, post kau viral lah!" - Ini jawapan saya
Semalam ,
Masa aku baru nak sarungkan telekung nak solat Asar ( aku nak solat je wey, takde unsur riak) , Hilmi tiba tiba bagitahu ,
"Auni, ada page ni share post yang pasal 6 produk farmasi tu" .
Aku pun "Ohhh yeke" kan jela dulu . Dan aku teruskan solat .
Tapi masa solat tu, seronok pulak setan kacau kacau dan hasut hasut aku nak suruh aku terfikir fikir ; page apa yang shar…
Bertukar dari IOS phone ke Android
Happy Birthday Althea! #AltheaTurns2

Happy Birthday Althea! #AltheaTurns2

How To Buy Property In Malaysia As A Foreigner

How To Buy Property In Malaysia As A Foreigner

Focus Point Concept Store @ Melawati Mall

Focus Point Concept Store @ Melawati Mall

Beli beg di Mizzue : Okay Ke Tak? Kualiti Ke Tak?

Beli beg di Mizzue : Okay Ke Tak? Kualiti Ke Tak?

FOLLOWERS