Featured Slider

Tiba tiba dapat Handphone Percuma Dari WEBE

Tiba tiba dapat Handphone Percuma Dari WEBE
Aku memang set 'harrassment filter' dekat phone. Jadi kalau ada nombor tak kenal, memang auto kena divert/reject. So aku perasan lah ada satu nombor ni dari haritu lagi dok call . Aku buat bodo jela.
Sampai harini, gamaknya dia dah fed up call aku tak dapat dapat, dia pun mesej terus ;

Dapat mesej macam ni, cuak pulak sis . Apasal siap ada ayat "sila beri kerjasama" rasa macam …
AEON BiG 5th Anniversary : Promosi Hebat Sepanjang Disember!

AEON BiG 5th Anniversary : Promosi Hebat Sepanjang Disember!

Kedai Bunga Hidup Segar Harga Borong di Petaling Street & Pasar Seni Kuala Lumpur

Kedai Bunga Hidup Segar Harga Borong di Petaling Street & Pasar Seni Kuala Lumpur

Hui Lau Shan Coconut Milk Rose Vanilla BloCha : New Beverage Launched!
SushiVid : 3 Tips dapatkan duit poket menggunakan Instagram sahaja!

SushiVid : 3 Tips dapatkan duit poket menggunakan Instagram sahaja!

FOLLOWERS