Tuesday, June 5, 2018

Join Karcher Challenge 'Make Impossible Cleaning Possible' & Boleh Menang Hadiah Berjumlah RM60,000




Bab nak bersihkan rumah ni perlukan kecekalan sebenarnya. Sebab kalau setakat sapu tapi kalau tak mop, memang melekit la lantai nya. Tapi kalau dah mop, nak kena 2,3 round baru rasa betul betul bersih. Penat wey tapi tulah tanggungjawab. Takkan nak biar je rumah tak bersapu, tak ber mop kan?

So bila banyak syarikat keluarkan produk produk yang mudahkan kerja kerja house cleaning ni, aku jadi excited lebih sikit. Haritu ada tengok barang barang jenama Karcher dekat HomePro. Aku berkenan betul dekat dia punya floor cleaner. Senang betul hidup bila ada benda ni. Mudah nak sapu menyapu, mop mengemop guna ni. 


Antara produk Karcher yang hot selling


Karcher ni memang well known dengan produk yang heavy duty terutamanya untuk kegunaan bersihkan rumah ni.


Antara produk diorng yang femes ialah 'wet & dry vacuum cleaner', 'floor cleaner' & 'water pressure washer'. Ayah aku ada satu yang water pressure washer tu. Seronok dia guna untuk cuci kereta. Sekali tekan je fuhh jauh pergi dia. Senang sangat nak bersihkan kereta, nak tembak cuci longkang ke apa.


Alang alang dah cerita pasal Karcher ni, aku nak cerita juga pasal Karcher Challenge 'Make Impossible Cleaning Possible' yang diorang anjurkan baru-baru ni.


Enara hosting game haritu, Bestt!



Ianya terbahagi kepada 2 : 



1. Mini Karcher Challenge (tanpa perlukan sebarang pembelian)

2. Karcher Challenge (perlu beli mana-mana produk Karcher aje tapi hadiah lebih 'lumayan')



Ongoing games. Masa ni nak kena selesaikan challenge lap lantai


Sekiranya terpilih, korang kena main game kat salah satu lokasi-lokasi yang ditentukan dan lalui cabaran dengan menggunakan produk Karcher yang disediakan. Game ini memang seronok lah!!!


Semangat nya weyy haha

Mudah sangat ada alat ni . Nak bersihkan lantai senang sangat


Join je bukan susah pun dan berpeluang untuk menang pelbagai hadiah bernilai sehingga RM60,000. Pulak tu, ada 1,000 keping movie tickets juga untuk dimenangi tauu. 


Tak caya ke bila aku cakap tak susah? Kalau tak caya tengok video bawah ni








Register lah sekarang dan sertai Karcher Challenge 'Make Impossible Cleaning Possible'. Klik link https://www.kaercher.com/my/mission-impossible/karcher-challenge.html untuk mendaftar.



Saturday, June 2, 2018

Shopping Kasut Raya di Bata



Kejap nya puasa , tak lama dah nak raya dah . So boleh dah la start nak shopping keperluan raya apa semua . Sejak sejak dah kahwin , dah kerja , cara shopping raya dah tak sama dah . Kalau dulu , nak beli baju raya semua tunjuk tunjuk minta dekat Mama je . Tapi sekarang dah besar, dah kerja , beli sendiri la woi amenda mintak mintak dekat mak lagi kan kan? hahaha .

Baju raya sampai sekarang aku tak jumpa yang berkenan . Tak berkenan dari segi design dan jugak harga . Bila cantik , mahal pulak . Bila murah , tak lawa pulak . Alahai tension nya . So sebabkan malas serabut fikirkan hal mencari baju raya , kita postpone dulu and better cari kasut pulak .

Rambang mata lettew