Shoplinks.Asia

Homestay Selesa dan Cantik di TAMARA, Putrajaya


Bila nak masuk musim convo, especially untuk parents yang anak anak study UNIKL dan KPTM, mesti masing masing kalut cari homestay dekat kawasan Putrajaya. Sebab banyak kolej dan universiti pilih venue Putrajaya International Convention Centre untuk adakan majlis konvokesyen .

Makanya ada kebarangkalian orang akan google "homestay best putrajaya" "homestay murah putrajaya" "homestay dekat dengan PICC putrajaya" , so terhasil lah entry ni ekekeke.

Sebenarnya homestay ni baru je mula beroperasi dan ekceli mak mertua I yang punya. I tolong promote je hohohoho ( #menantusolehah ) .

Kawasan homestay memang tenang damai dan membahagiakan tau . Menghadap tasik putrajaya, boleh nampak hot air balloon jugak . Dekat dengan Ayer 8 , so malam malam boleh main kayuh kayuh beca berlampu [ Terhiburnya mengayuh beca berlampu @ Putrajaya ]

Pendek kata, lokasi strategik . Siap ada taman permainan and swimming pool lagi tauu . So, best la if datang satu keluarga .

Putrajaya Lakeview Homestay @ Tamara (FULLY FURNISHED)Presint 8, Putrajaya

PEACEFUL and QUIET living in a LOW DENSITY ENVIRONMENT.. 

Different rooms have different view

Bonus: FACING PUTRAJAYA LAKE and HOT AIR BALLOON

1205 sq ft
3 bedrooms (1 double bed, 3 single bed / 2 bathrooms)
Fully furnished
2 units covered parking
2 units air cond
Spacious balcony
Kitchen cabinet, hood & hob, microwave, baking oven,kettle,
sofa, dining table and chairs

Facilities
Surau, swimming pool, wading pool, kids playground, 
basketball court, gymnasium, function hall
24-hour security

Proximity: 
Ayer @ 8 (walking distance): laundry, restaurants, mini market
Putrajaya Lake
Putrajaya Equestrian Park
Malaysian government office
Hospital Putrajaya
Alamanda Mall
Putrajaya ERL Station
MEX Highway

Check in 2 pm
Check out 12 pm

RM280 per night

For booking, payment at least 3 days before check in date.

WA / sms: Zul ( 010-9832900)

No smoking allowed












Cantik kan? view malam lagi cuns . Agak agak dah nak masuk musim convo tu terus booking cepat cepat . if lambat melepas la nanti yee . jangan kata sis tak warning awal awal ekekeke .









Related search : tempat makan putrajaya, putrajaya homestay murah, putrajaya homestay apartment, putrajaya homestay swimming pool, putrjaya homestay selesa, rumah tumpangan putrajaya, homestay putrajaya, homestay kajang, homestay bangi

3 comments

  1. Cantik ni tempat ni.. kemas dan selesa.. pasti memberi kenangan yang indah kepada mereka yang stay kat sini

    ReplyDelete
  2. Tamara ni memamg ramai yang buat homestay. Agak lumayan juga incomenya

    ReplyDelete

FOLLOWERS