Thursday, December 14, 2017

Tiba tiba dapat Handphone Percuma Dari WEBE


Aku memang set 'harrassment filter' dekat phone. Jadi kalau ada nombor tak kenal, memang auto kena divert/reject. So aku perasan lah ada satu nombor ni dari haritu lagi dok call . Aku buat bodo jela.

Sampai harini, gamaknya dia dah fed up call aku tak dapat dapat, dia pun mesej terus ;


Dapat mesej macam ni, cuak pulak sis . Apasal siap ada ayat "sila beri kerjasama" rasa macam ada buat salah pulak hahaha . Rasanya semua bill bayar je, takde outstanding .


So aku pun mintak Hilmi jela tolong call kan balik . And rupanya memang webe courier nak datang rumah hantar barang .

Pelik juga, nak hantar amende. Takde pulak order apa apa. Ke nak bagi sim kad ganti baru?

Maka kitorang pun tertanya tanya .

Tapi rupanya, bukan sim kad yang dia hantar ; but instead ...........




seketol handphone!!







Tak expect langsung tetiba nak dapat handphone free. Kitorang dapat ZTE Blade A521 . Bila aku google, ada lah nilai dalam RM400 macam tu .

Confuse pulak dah kenapa WEBE bagi handphone free tak semena mena.

Setelah diselidik ghupenye sebab ni ......



Haritu kitorang ambil pakej UNIFI + WEBE (sign up HERE) , tapi takde pulak agent tu mention ada dapat phone free .

Apa apa pun ALHAMDULILLAH , REZEKIII :D

Boleh bagi Mama guna phone ni hehehe 










Related search : pakej unifi webe murah, pakej unifi free handphone, pakej webe, webe ok ke, line webe kawasan mana bagus, webe 4g, webe teruk, line webe kota damansara, webe bil bayar maybank

8 comments:

  1. Woaa serius lahh dpt free pongg. Siap warning tu sila bagi kerjasama. Wakakaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkejut gak, garang nau bunyinya haha. rupanya nk bg phone. bgtahu awal awal la, lagi cepat bg kerjasama hahahha

      Delete
  2. Wahh ada promosi bbaru ehh dari webe .... bagus ni, leh dapat komisen sbb webe ada program affiliate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah . tula taktahu plak ada promo. sbb agent masa signup tu xde mention apa2 pasal free phone. rezeki rezeki

      Delete
  3. wah rezeki.. kami tak dapat2 nak masuk unifi sampai sekarang.. sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala yeke :( rumah mak pon apply xdpt2. padahal lorong sebelah dah dpt dah. ish ish ish

      Delete
  4. Haha nasib bagi kerjasama. Kalau idok melepas phone hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...