Sunday, February 19, 2017

Quenna Miracle Jamu Moden | Cara terpaling mudah dan malas sekali untuk amalkan jamu

quenna miracle queena miracle malaysia jamu moden


Hello!

Disebabkan tak lama lagi aku bakal melangkah ke donia yang berbeza , iaitu masuk fasa perkahwinan .. banyak persediaan awal perlu aku ambik kisah . Bukan setakat pergi kursus kahwin yang membosankan dan cuma celik mata saat masuk chapter "ehem ehem" (hahaha ) tapi juga, perlu sediakan mental , dan fizikal . 

By fizikal means,

HELLO FARAH, YU MUST LOOK GORGEOUS AND SMOKING HOT 

Gitu .

Kekdahnya, tak cukup hot lagi ke aku ni? hahahaha *lempar kuali*


Kalau masa gadis sunti (tersipu sipu) , takdelah nak kisahnya carikan produk yang ada elemen elemen seperti;

MEMONTOKKAN
MENGANJALKAN
MENGEMBALIKAN KEREMAJAAN
MENGGEBUKAN

Semua ayat ayat yang menggambarkan ciri ciri 'aset' yang helokk dan disukai suami haha. Eh kenapa entri ni awalnya berbaur lucah? hewhew . Maafkan saiya . Anggap ini satu perkongsian . Mana mungkin Farah cakap lucah lucah, dia budak baik tau mihmihmih .

Kalau sebelum ni bila cari supplemen mahukan yang mencerahkan , melicinkan wajah , menguruskan badan . Tapi sekarang perlu fokus cari supplemen yang bantu pulihkan dan cantikkan badan dan diri dari dalam ke luar.

Ahh senang senang , kita ikut je macam nenek moyang kita dulu .

Macam mana?

MAKAN JAMU!

Yass! Exactly. Sebenarnya dah lama juga terfikir fikir yang aku akan mula perlukan jamu sebagai makanan tambahan untuk kekal awet muda. So that , bila ada anak nanti dan pada aku berusia 40+ , bila jalan dengan anak , orang ingatkan anak tu sedang girls day out dengan kawan kawan ekekeke . Ya know what i'm sayinnnn?


Quenna Miracle Jamu Moden


Long story short, hati terpaut nak cuba jamu moden Quenna Miracle . Bukan setakat terpaut atas sebab botol dia cantik (itu satu faktor), tapi juga sebab melihatkan bahan bahan terkandung dalam ni semuanya bahan bahan power dan helok untuk kesihatan dalaman wanita .

jamu manjakani serapat kacip fatimah quenna miracle



Fokus pada kesihatan dalaman dulu .
Baru lah kecantikan di luar terserlah .



Setuju? (cepat angguk!*)



Quenna Miracle menghimpunkan beberapa bahan semulajadi yang membawa pelbagai manfaat termasuklah untuk ;

  • mencerahkan kulit
  • melangsingkan bentuk badan
  • menyelesaikan masalah wanita 
  • menganjalkan payudara dan punggung.

Tablet kunyah yang sedap!


Apa yang membuatkan Quenna Miracle ni dipanggil sebagai jamu moden ialah disebabkan ianya dihasilkan dalam bentuk tablet yang boleh dikunyah .

quenna miracle manjakani serapat jamu moden

Okay sekarang nak tulis beserta tulisan bold dan large, nak bagitahu yang tablet Quenna Miracle ni ,

SEDAP GILAAAAA

hahaha . rasa macam strawberry manis manis dap dap dan tak masam langsung! Rasa macam gula gula strawberry + susu . Seronok makan jamu ni . Cuma nya di limitkan untuk makan 2 tablet sahaja sehari . Agaknya kalau boleh telan 1 botol sehari, aku dah telan dah sebab sedapp .

Okay , kejap nak senaraikan bahan bahan terkandung dalam jamu moden Quenna Miracle ni. Sila baca sambil rasa kagum tauu haha

  • GRAPE FRUITS
  • ACAI BERRY
  • APPLE HIJAU
  • HALIA
  • GREEN TEA
  • PITERA (EXTRACT YIS)
  • PUERARIA LABOTA
  • MANJAKANI/SERAPAT
  • EXTRACT DAUN SIREH
  • KACIP FATIMAH.
Acai berry, apple hijau, halia dan green tea . Rasanya ramai dah sedia maklum hat ni helookkk untuk mengurangkan berat badan dan lelemaks derhaka pada badan . Manjakani , daun sirih, kacip fatimah pulakk tak payah cerita panjang lah . Rasanya semua pun tahu dua ni memang 'bad-ass' gila bila masuk bab bab nak memontokkan, mengetatkan segala macam benda yang perlu montok dan ketat hahaha . dan juga helokk untuk rawat masalah dalaman wanita contohnya keputihan, senggugut dan haid tak teratur .

quenna miracle jamu moden malaysia testimoni

Ini ada lagi sikit kelebihan dan manfaat Quenna Miracle ni untuk wanita ;

Kelebihan dan manfaat Quenna Miracle

  • Mengatasi keputihan dan bau hanyir
  • Melambatkan proses penuaan 
  • Mengatasi masaalah dalaman wanita
  • Menegangkan payudara dan punggung 
  • Menguatkan otot faraj dan mengetatkan kembali faraj 
  • Melancarkan sistem dalaman badan
  • Mencegah pembiakan pra kanser 
  • Merangsang pengeluaran hormon yang dapat melancarkan peredaran darah dan kitaran haid.
  • Menyeimbangkan hormon dan mengatasi depressi 
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Mencantikkan kulit

Sukaa ke dokkk?

Apalah susah sangat nak amalkan ni. Telan sehari 1-2 biji je dah setel nokk. Tak suruh kau shake shake yuolls pun . Cuma buka botol, ambil 2 biji dan kunyah kunyah sesuka hati sambil nyanyi lagu Perawan atau Janda . As simple as that .

Disclaimer ;

Kesan mungkin berbeza untuk setiap individu . Some may notice changes dalam seminggu, some mmungkin ambil masa sebulan , and some mungkin tak sesuai atau serasi . So, bergantung ya. Sekiranya tak sesuai dengan korang, macam biasalerrr ; hentikan penggunaan dan sekiranya berlanjutan, sila consult dengan dokter. gituuu . faham dok?

Kalau suka, pergi beli sana. Sebab iols tak jual . Iols jual krim buang tahi lalat jeee muehehehe . 

quenna miracle jamu moden malaysia testimoni

30 Tablets / 1000 mg
RM149.90 (SM)
RM159 (SS)

Website

Facebook

Instagram
https://www.instagram.com/quenna_miracle_hq






















Related search : Queena Miracle malaysia, queena miracle jamu moden, queena miracle facebook, bahan bahan quenna miracle, quenna miracle harga, harga quenna miracle, quenna miracle kesan sampingan, jamu moden, jamu terbaik malaysia, jamu pilihan ramai, jamu mudah dimakan, jamu berkesan, jamu manjakani, produk ada manjakani, produk payudara, produk kesihatan wanita, quenna official, quenna table kunyah, quenna miracle malaysia, quenna miracle jamu moden

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...