BEAUTY : Cara buang tahi lalat, kutil, ketuat, pundi minyak dan isi terlebih


Aku faham 'the struggle' yang ramai antara orang badan berisi alami. Ada daging atau isi terlebih lagi lagi area leher. Bila nak pakai baju ke, atau perempuan bila nak sarungkan pakaian dalam, kadang kadang tali baju terkena dekat daging tu adehh sakitnya kan? Daging and isi tu macam tak boleh nak dibuat apa apa je kan, terpaksa di biarkan dan rasa sakit tu dah jadi macam imun sebab sebahagian hidup korang dah sebati dengan benda tu memang ada dekat kulit. Hmm takpe kejap lagi aku cerita macam mana cara nak hilangkan okay?

CARA BUANG TAHI LALAT

Kutil,ketuat,isi lebih dan biji kolesterol


Sama juga dengan masalah tahi lalat. Memang lah tahi lalat tu manis tapi kalau kena dengan saiz dan tempatnya. Ada sesetengah tahi lalat nampak macam mengganggu pulak appearance kita lagi lagi kalau ada di kawasan muka. Ada yang bermasalah tahi lalat besar dan timbul, sekitar mata, hidung ataupun mulut. Kalau korang rasa tahi lalat tu pemanis wajah, tak apalah. Tapi kalau korang rasa tak berkenan? Macam mana cara nak buang nya?

Sebelum ni aku ada perasan jugak kalau pergi shopping mall, ada lah kiosk kecik kecik rawatan perubatan cina yang tawarkan untuk khidmat buang tahi lalat. Tak silap dekat Jonker Walk pun ada . Tapi tengok kan pada kaedah nya macam ngeri je, dan kos nya agak mahal. Tu belum lagi kita sebut pasal rawatan laser atau pembedahan, hah itu lagi la berkepuk kepuk duit diperlukan.

Percaya tak kalau aku cakap yang masalah masalah ni semua boleh atasi dengan cara sapu sapu belai belai je. Haaa tak caya eh? Okay korang tengok gambar gambar dekat bawah ni:










Eh macam mana boleh tercabut macam tu je? Haha dia tak tercabut 'macam tu' je. Semua ni testimoni menggunakan 'krim ajaib' . ewah suka hati bagi nama krim ajaib haha. Tapi memang ajaib pun sebab contohnya macam masalah tahi lalat, korang sapu dekat point tahi lalat tu dalam 3,4 hari akan tercabut dan tertanggal sendiri. Tapi pedih sikit lah, alaaa macam rasa sapu oxy dekat jerawat camtu rasanya.








Dari segi kandungan krim ni pula korang takpayah susah hati atau risau, semuanya menggunakan bahan organik! Antaranya ialah :

  • Cinnamon
  • Frankincense
  • Granium
  • Rose
  • Vitamin E
  • Apple Cider

Semua masalah seperti tahi lalat , ketuat , kutil , biji kolesterol dan isi terlebih insyaallah boleh diatasi. Tahi lalat tu tak kisah samada tahi lalat timbul hidup ke, mati ke, tenggelam atau timbul, ha boleh korang guna kan cream ni. Tapi kalau tahi lalat yang berbulu tu di sarankan untuk consult dengan doktor dulu sebab dikhuatiri tahi lalat tu berpenyakit atau kanser. 


Jadi sekiranya korang ada masalah seperti diatas, nak hilangkan tahi lalat yang tak berkenan di hati, boleh lah order krim ni. Harga krim ni jauh berganda ganda berbaloi dan jimat daripada korang buat rawatan laser atau pembedahan. Manfaat daripada kaedah menggunakan krim ni ialah :


Tanpa perlu rawatan yang menyakitkan
Tanpa perlu kaedah laser
Tanpa perlu bayaran yang mahal
TIADA kesan sampingan
100% Organic dengan vitamin E


Kalau korang risaukan parut ke apa, haa jangan kalut okay? Ianya akan berkurangan dan pulih sendiri. Tapi kalau nak speed up kan proses pemulihan, korang boleh la sapukan Bio-oil atau anti scar vitamin E cream (ada dijual dalam set combo Pilihan 2) pada tempat kesan tahi lalat/ kutil/ketuat tu tertanggal.

Sekiranya korang berminat nak dapatkan krim ni, boleh la buat pembelian dengan cara

SMS/WHATSAPP (NO CALL)
Tekan link bawah untuk wasap

(Faa)

(update : Ya Faa masih jual krim ni, dan kami dah kumpul beratus testimoni berjaya . Boleh wasap untuk maklumat lanjut )




PROMOSI! PROMOSI!!

Untuk dapatkan pada harga runtuh dan POSLAJU PERCUMA! 

Korang perlu download applikasi "Shopee" dan buat pembelian di link bawah ni


https://shopee.com.my/moddymy/455208756

Kalau rasa macam confuse, tak faham atau ada soalan, boleh PM di Shopee ataupun melalui whatsapp ye.










Related search : buang tahi lalat, krim tahi lalat, cara buang tahi lalat, krim buang tahi lalat, krim buang kutil, krim cabut tahi lalat, krim hilangkan tahi lalat, cara hilangkan tahi lalat,krim organik tahi lalat,krim botani,krim tahi lalat,tahi lalat hidup,tahi lalat timbul,tahi lalat mati, tahi lalat tenggelam,kutil degil,kutil,ketuat,biji ketuat,biji kolesterol,pundi minyak

2 comments

FOLLOWERS