Monday, January 23, 2017

Shopping dekat Giant jela CNY ni, kan murah ....

Hello & Assalamualaikum

Bestnya menjadi seorang #Malaysian ialah negara kita ni kaya dengan budaya , adat , dan sambutan perayaan . Kaya juga dengan cuti umum ekekeke .

Bilamana orang Islam berpuasa dan sambut Aidilfitri , dapat cuti raya
Bilamana orang beragama hindu sambut deepavali , dapat cuti Deepavali pulak .

Dan macam biasalah awal awal tahun , ada Tahun Baru Cina pulak . Gong xi gong xi!
Masa ni lah nak tengok macam macam decoration berwarna merah , tanglung bergantung dan supermarket jual bertimbun timbun limau mandarin ! and HUGE SALEEEEE!!

Sukanyaa!

Sehubungan dengan itu , Giant pun taknak terlepas untuk bersama sama memeriahkan lagi musim perayaan tahun baru cina ini dan bagi korang kemudahan dan kesenangan dalam berbelanja pada harga jimat dan berbaloi . 

kepochinya seorang Farah bershopping


Sempena promosi mega "Make It Giant" tahun ni , Giant ada menyediakan bermacam jenis promosi dan jualan yang best antaranya CNY Fuji apple , Limau Tambun bersama daunnya , Gula Tebu, Hamper, dan banyak lagi keperluan CNY yang dijual pada harga jimat gila . Another point to highlight , Giant menjadi retailer pertama yang menjual Giant Grouper Fish dengan berat sekurang kurang 10kg  . Betul betul makan besar lah kawan kawan chinese kita kan ?

credit : budakpacak.com

credit : budakpacak.com

credit : budakpacak.com


Tak terhad untuk barangan runcit dan makanan je , Giant turut membuat promosi untuk rangkaian fashion juga . Tersedia pelbagai pilihan pakai tradisional untuk tahun baru cina yang didatangkan untuk semua golongan termasuklah buat dewasa dan juga kanak kanak . Serious semua cantik. Aku pulak yang terasa macam nak pakai cheongsam hahaha . 

Sambil sambil bershopping dekat Giant tu , sekiranya korang pengguna Kad Visa , boleh lah sertai peraduan"Giant Spend & Win Contest " . Hadiah pun bukan biasa biasa ya , antaranya korang boleh menangi 100 Giant Gift Voucher bernilai RM200 dan hadiah utama pulak ialah seketol Hyundai Starex Royale. Wohoooo  .

Peraduan ni berlangsung daripada 29 Disember 2016 sehinggalah 28 Februari 2017. Sempat lagi tu. Ada sebulan lagi ni hehehe . 


Untuk setiap perbelanjaan bernilai RM38, korang akan dapat 1 stamp tau . Bila kumpulkan stamp tu sampai dapat 10 stamp, boleh lah redeem limited edition Bakeware & Serveware pada harga gilaa murahh . Promosi tebus menebus di berterusan sampailah ke 16 April 2017. So sempat lagi lah nak shopping dan redeem stamp tu .

credit : budakpacak.com

Setelah ditambah tolak campur darab bahagi , memang tak dinafikan shopping dekat Giant memang puas hati sebab kalau nak compare harga, rasanya Giant memang peneraju harga rendah . Korang pulak suka shopping barang dapur dekat mana? Pergi Giant jela senang ... jom?


shopping giant, promosi murah giant, promosi giant, lokasi giant malaysia, giant promosi tahun baru cina

2 comments:

  1. Jarang membeli di Giant. Tapi suka g Giant sebab banyak kedai kat luar. Hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aah kan, selalu jalan giant sbb nk jalan kt kiosk kt luar tu je

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...