Bila bawak kereta dengan mak | Video pertama ala Vine yang hambar tapi dapat sambutan . Eh?


Hello Assalamualaikum .

Sejak sejak dah habis intern, walaweh nikmat gila hidup aku . Nak tidur ke nak korek hidung ke nak rendam kaki dalam air sirap ke .. suka hati aku je nak buat apa . Takde sape marah hahaha walaupun rendam kaki dalam air sirap sounds bongok . Trust me, i won't do that .

Berbekalkan masa lapang yang sepatutnya banyak benda aku patut buat tapi aku tak buat ..  end up aku terjebak dengan ber-video pulak .  Korang patut dan wajib tengok video bawah ni . Apa apa keadaan pun , aku PAKSA untuk korang tengok juga hahaha HATTA korang kedekut data sekalipun , pergi minta hotspot kawan sebelah .

Bawak kereta dengan mak mak ni boleh bikin stress jugak kadang kadang hahaha . Walaupun apa yang diorang pesan & cakap tu betul tapi bila dengar lama lama adehh tensen juga minda ni . _ Daripada elok elok fokus , & boleh bawak elok elok, terus jadi teragak agak & cuak. Siapa mak dia macam ni? ๐Ÿ˜œ . Viners @frhdafri . ✔ Tag ล•ฤƒฤทรฅลˆ² anda. ๐Ÿ”ฅ Follow page group kami ~ Viral Page ๐Ÿ“ก ▶▶@malaysiaigers Bakat Tempatan ๐ŸŽฅ ▶@malaysiaviners Video Instagram ๐ŸŽฌ ▶▶@malayavidgram Kata-kata Orang Kita ✏▶▶@malaykata Terima kasih kerana sokongan anda! ✌ Bersantai sambil berhibur. . ● selagi tak follow hidup tak tenang ● #malaysiaigers #malaysiaviners #malayavidgram #malaykata #hambar #mudahterhibur #ikutcarakita #videopendek #malayvines #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #lucu #sketsa #15saat #isusemasa #faktahebat #makanangin #aktivitisosial #humor
A video posted by Malaysia Viners (@malaysiaviners) on



Video ni terinspirasi daripada keadaan sehari hari aku bila murung tatkala bawa kereta bila ada Mama hahahaha . Memang segala apa dia bebelkan tu benda betul , tapi lama lama boleh mengundang kemarahan haha . Tapi masakan ai marah yu , Mama . Ailebyuuuu .

Video ni dekat ig aku sendiri baru dapat view around 2k , tapi haritu video ni di featured kan di ig @malaysiaviners dan mendapat total 41,000 views! Maksudnya 41,000 makhluk tuhan didonia penuh fana ni tengok video aku yang struggle berlakon jadi seorang mak membebel dan anak yang stress dalam satu masa hahahha .

Aku cukup risaukan kot kot ada haters yang akan kondem atau kutuk aku tapi Alhamdulillah , nampaknya diorang bersetuju dengan apa yang aku sampaikan dalam video tu . Yassss i'm glad!!





Sehubungan dengan itu ekeke , aku rasa bersemangat pulak nak buat lagi banyak video . Cuma masalahnya sekarang , ku kekeringan idea hahaha .

Cuba bagi idea, mana tahu boleh pakai .






p/s : Aku turut serta dalam #projek2017 , dan #vlogetis & #blogretis under Bro Framestone . Wuuu eksaited!

No comments

FOLLOWERS