Tuesday, October 23, 2018

Ada Plan Nak Bertukar Ke TIME Fibre Broadband? Sekarang ada Promo RM99 untuk 100mbps!

Ada Plan Nak Bertukar Ke TIME Fibre Broadband? Sekarang ada Promo RM99 untuk 100mbps! |  Disaat semua orang busy layan Netflix, aku dengan Hilmi pulak suka melayan review handphone, makeup tutorial, eating show & vlog orang dekat Youtube. Benda paling buat kitorang hangenn ofcos lah bila tengah sesedap layan video, eh tetiba dia stuck pulak, buffering pulakkk, dan paling nak marah bila dah sangkut tu, video tu pergi start over from the beginning!apeniiii!

Jadi , bagi memastikan perkara sedemikian dapat dielakkan, first thing first, nak kena pastikan internet provider mestilah power! Aku sempat nak melayan Youtube YouTube  ni antara masa dekat rumah , dengan dekat offfice je. Wifi dekat office ofcos la lancar je . Yang geram ni, dengan internet dekat rumah. Bila weekend je, lagi la lembab weyy!




Ada member aku rekomen kalau nak internet lajuu tanpa had, harga pula murah, pilih TIME Fibre Home Broadband. Setelah diselidik dan after few bacaan ilmiah diinternet dibuat, memang betul la tu ramai kata TIME Fibre Home Broadband lagi stabil dan internet fuhh zass laju wooo!



Since 7 October 2018 haritu, TIME Fibre Home Broadband dah lancarkan Malaysia's fastest fibre home broadband service untuk speed mencecah sehingga 1Gbps!!! Ko nak pergi mana laju laju tu Kiah??

And ofcos la , macam kita ramai sedia tahu, fixed fibre broadband ni lagi stabil. Kalau nak tahu apa beza & kelebihan antara mobile dengan fixed broadband ni, boleh baca kat sini : Fibre Broadband Vs. Mobile Broadband


Aku dengan Hilmi tengah bercadang nak bertukar ke TIME Internet la ni. Dekat dalam lift rumah kitorang pun, dah ada iklan TIME Internet MY ni. Bayangkan lah, sekarang ni ada LIMITED TIME ONLINE PROMO pulak dengan speed 100mbps cuma RM99 jee. Apeni? Murahnyaa.

Ekceli  tahun tahun lepas lagi dah aku tahu pasal TIME Fibre Home Broadband ni. Cumanya masa tu dorang tak cover banyak kawasan lagi . Tak silap masa tu baru ada dekat Penang. Sekarang ni, semua kawasan Klang Valley ni rasanya dorang dah cover.

Aku nak tunggu contract dengan internet provider yang sekarang ni habis dulu. Lagi berapa bulan je ni, lepastu nak cuba TIME Fibre Home Broadband pulak. Tapi promo RM99 untuk 100mbps ni untuk LIMITED TIME je kalau sign up secara ONLINE dekat link ni : http://bit.ly/2DPXLwg hmm tak sempat la aku nak sambar promo tapi YOU GUYS CAN!!

Signing up is sooooo easyy! Took only few minutes and yang bestnya, korang dapat RM100 OFF kalau korang sign up online. Rasa rasa tak berapa nak faham, baca details dekat SINI & alang alang tu daftar terus laaah!





Korang ada yang memang guna TIME Fibre Home Broadband ke? Okay tak? Share la feedback .
















Related search : feedback time internet, time internet laju ke tak, coverage time internet, harga pakej time internet, testimoni time internet, time internet masalah, time internet slow, cara bayar bil time internet, macam mana daftar time internet, how to sign up time internet, location branch time internet, time internet hq, time internet service center, time internet pusat servis, cara terminate time internet, cancel time internet, cara nak cancel contract time internet, nak tukar time internet tapi ada kontrak,

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...