Wednesday, September 26, 2018

PayPal Malaysia Office Tour



Dekat office PayPal ni banyak kawasan terlarang haha. Terlarang as in, tak boleh expose dekat public lah. Standard lah kan policy mana mana company pun .

On the floor - senang cakap dekat bahagian work station kitorang ialah RED ZONE untuk kitorang gunakan handphone. Makanya, penggunaan phone adalah dilarang sama sekali . Any form of photo taking, atau video recording ofcourse lah secara harafiahnya  harom seharom haromnya.

Tapi kalau korang curious juga nak tahu macam mana environment dan keadaan office PayPal Malaysia sebenarnya, boleh lah tengok dekat sini ;



[Click link below]



Boleh experience 360 degree view , so boleh imagine how its like to be there hehe . Haritu saja google google pasal PayPal terjumpa pulak website ni .






So have fun exploring PayPal Malaysia's office and tell me what's your thoughts? Would you like to be here? Part of PayPal?

Comment bawah tau 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...