Wednesday, July 4, 2018

KFry Urban Korean : Cawangan Seterusnya di One Utama, Bandar Utama?


Setelah patplohjuta kali cuba nak makan kfry ni, tapi asyik fully booked je. Finallyyyy kitorng dapat jugak makannn!


Masa bulan puasa haritu bila call je mesti fully booked. Dia suruh datang walk in. Tapi bila nak walk in, ohmai ramai gila beratur wey. So sebabkan raya tahun ni aku dengan Hilmi tak balim kampung and beraya dekat Bangi je, kitorng decide nak pergi makan masa raya. Sebab logik kami menyatakan, mesti tak ramai orang. Orang semua balik kampung pulang berayaaaa.


Dan ternyata kami benar haha. Setelah beberapa kali kecundang, akhirnya dapat juga. Tenkiu kfry sebab tak tutup untuk cuti raya haha.

Cembiasa, kitorang order benda sama je. Haha tak adventurous langsung asyik order benda sama tapi yang ni yang sedap kena dengan tekak, so order lagi order lagi order lagi



Order 2 benda je. Tapi kenyang macam gi open house 5 buah rumah.

Krazy Spicy Cheesy Fried Chicken Bumbuk 
(RM51.90
*Tak sure berapa ketul ayam

ayam yang dah dibalut cheese


Mango Bingsoo 
(RM26.90)

bingsoo yang dah sumpit


Okay nahh aku tempek menu lagi sekali. Dalam post yang ni : KFry Urban Korean dah buka di IOI Putrajaya : Menu, Price Range & Review ;  pun ada full menu jugak. Previous post tu aku pergi makan dengan Wani.

Puas hatiii!














Katanya Kfry nak buka dekat One Utama pulak. Oyeah sebelah office je wey. Nikmat nya donia hahaha. Lepasni takpayah susah susah pergi IOI Putrajaya dah. Syukurr heheh

Korang dah try ke makan KFry? Amacam? Okay tak?









3 comments:

  1. wow wow ..bestnya. teringin pula nak merasa.TAK pasti ada ke tidak di kuantan nii..ermm

    ReplyDelete
  2. nak kena cuba malam nie... rumah dkt dgn OU...wait for me Kfry

    ReplyDelete
  3. wow..ble lah dpt mkn kfry ni.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...