Wednesday, March 7, 2018

Compare Pelan Broadband dan Renew Roadtax di BolehCompare.com



Hello!

Selalunya kalau nak beli apa apa barang, aku suka survey dan compare dulu harga . Sanggup tau berpusing dua tiga kedai semata mata nak dapatkan yang termurah dan terbaik . Biar puas hati berbaloi dengan nilai yang dibelanja .

Tak kisah lah daripada nak beli deodoran je pun , aku gigih je pergi dua tiga tempat . Kalau rasa kedai yang awal tu lagi murah, aku patah balik semula and beli dekat situ . Tapi bila datang masa nak cepat, nak hassle free, malas nak serabut serabut fikir - mesti end up beli je atau ambik je apa yang ada . Dah tak sempat nak ambik kira harga tu okay ke, was it a good deal or not? Belasah je.

Kan best kalau boleh compare harga barangan yang kita nak tu dengan cara lagi mudah .

Tapi sebenarnya memang ada pun!


Di website BolehCompare.com , kita boleh compare harga,dan kelebihan sesuatu produk tu dalam satu website je . Tak payah susah susah nak research banyak kali . Cuma tekan dua , tiga klik sahaja .




BolehCompare.com menghimpunkan dan membantu kita membuat perbandingan harga bagi produk jenis telko , insurans dan juga jenis jenis pinjaman bank termasuklah jenis credit card . So kalau bercadang nak dapatkan pelan broadband mana yang best, ataupun tengah tercongak congak jenis kredit kad mana yang sesuai dengan kegunaan dan keperluan korang , cuma click www.bolehcompare.com . Mudah kan?

Ada 81 pakej dan promosi broadband untuk dipilih


Nak compare credit card? Sure BolehCompare dekat sini

Ada dinyatakan kadar interest, fee dan macam macam lagi. Lengkap untuk bandingkan kad kredit

Apa lagi yang best dengan BolehCompare.com ni?

Laman web BolehCompare.com ni mobile friendly tau . Jadinya kalau nak buat perbandingan pakej telko ke, fibre broadband ke ataupun nak renew roadtax .. sangat lah mudah dihujung jari guna handphone secara online je . Inisiatif BolehCompare sediakan website macam ni sangat lah memudahkan orang ramai untuk buat perbandingan harga dan juga membantu kita semua jadi pengguna yang bijak membuat pilihan . Tak gitu?


Dan juga untuk pengetahuan korang, BolehCompare ni ialah salah satu program dibawah MDEC (Malaysia Digital Economy Corporation) yang selalu kita dengar e-rezeki dengan #YouCanDuit tu . Macam macam usaha MDEC nak sediakan pelbagai kemudahan untuk kita. Makanya, kenalah manfaatkan sebaiknya kemudahan macam ni kan?

Nak lagi best, korang boleh juga jana pendapatan tambahan melalui program affiliate BolehCompare.com . Cuma daftar di sini : Daftar Affiliate BolehCompare.com dan mula promosikan link untuk belian pakej broadband, pelan internet dan macam macam lagi untuk dapatkan komisyen :D Cara nak promosikan pulak sangat senang sebab dah ada build in media social sharing button. Cuma click button tu dan share kan ke media sosial korang . Tak kira lah dekat facebook ke, twitter ke semua boleh . Senang kan?



Ada macam macam produk boleh di promosikan



Cuma click dan share ke social media


So siapa nak dapatkan side income, boleh daftar untuk affiliate. Dan siapa yang nak renew roadtax tu? Cepat renew sekarang . Jangan sampai dah tengah jalan baru perasan roadtax mati . Haru biru nanti heheh. 


Nak senang? Renew je dekat BolehCompare.com takpun click link ni : Renew Roadtax Online














Related search :  Bolehcompare.com , renew roadtax online, renew roadtax murah, renew roadtax cepat siap, renew roadtax segera, renew roadtax siap sehari, roadtax mati nak renew dekat mana, cara renew roadtax online, cukai jalan tamat tempoh, perbaharui cukai jalan, pelan unifi murah, pelan unifi freegift, pakej broadband terbaik, pakej broadband termurah, broadband berbaloi, pakej internet murah berbaloi

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...