#MYCYBERSALE 2017 : Melampaunya diskaun sampai 90%!



Cuba bagitahu sikit , siapa yang tak suka SALE?

Tanya makcik sebelah rumah, dia pun suka SALE.
Tanya driver Uber masa on the way pergi MidValley, dia pun suka SALE.
Tanya mamat kerja Schlumberger jumpa dalam lift and keluar dekat level 18 pun suka SALE

Semua orang suka sale!

And good news guys! The biggest online sale #MYCYBERSALE is back yawwwww . Now with more participating brands and more discounts!

Kita tak bercakap pasal diskaun 5% sampai 30% . Range diskaun macam tu tak layan tau . Now , its time to start the real talk about sale .


up to 90% discount baby!


One of participating merchant yang I suka and seronok sangat bila tahu dia join for #MYCYBERSALE is DHAUSE!




DHAUSE ni kira macam one stop online store yang jual banyak barang barang yang related to Home & Living lah including kitchen tools, kelengkapan untuk BBQ dan juga peralatan untuk baking .

Salah satu in-house brand dekat DHAUSE ni ialah QUIRKY.

Daripada baking and kitchen tools macam cheese grater, muffin shaper sampailah penyapu dengan casing ipad pun ada bawah jenama QUIRKY ni .


Satu sebab utama kenapa aku suka benau produk Quirky ni ialah sebabkan kualiti . Rasanya most of Quirky product ni macam silicone base tau . Biasanya kalau jumpa barang silicone base mesti boleh nampak yang silicone tu macam tak berkualiti and lembik semacam je . 

Tapi Quirky punya product yang silicone semuanya durable and sturdy . Berpatutan sangat lah dengan harga dia .



Quirky Decorative Muffin Bundle




I picked this bundle set of egg separator and muffin toppers ni sebab i rasa bila ada dua benda ni memang memudahkan kerja sesangat . Lagi lagi egg separator tu . Memang sangat sangat berguna dik! Lagi lagi bila diri sendiri ni spesis failed nak asingkan sangat telur putih dengan telur kuning tu muehehe .

QUIRKY Egg Separator
QUIRKY Egg Separator

QUIRKY Egg Separator
How to use QUIRKY Egg Separator



Kalau nak buat pavlova,  penting tau ada egg separator ni. Sebab pavlova ni manja dia lain macam . Telur putih kena bebetul tak tercemar dengan telur kuning . Bekas yang guna untuk pukul telur pun tak boleh ada air setitik pun . Amboi mengada .


QUIRKY Muffin Decorative Topper

Makanya, memang ngam lah 2 benda ni come in set in a bundle. Senang terus beli dua ni . Dua dua pun berguna sangat untuk baking . Itupun si Wanie dah sibuk tanya tanya pasal muffin topper ni . Macam ada petanda dia nak mintak je hahaha . Sebab dia memang spesis rajin baking baking ni . Tengokla nanti , kalau end up aku tak bake apa apa , memang bagi dekat dia jela cerita nya hahaha . Apa salahnya jadi pemurah bagi adik kan? (padahal nak cover line malas nak baking haha)


Pergi lah dekat website DHAUSE ni and browse around what they have on sale. Mana tahu tersangkut 4,5 barang hewhew .

Selain daripada DHAUSE , ada banyak juga lagi participating brands/ online store yang take part dalam sale ni. Boleh tengok senarai brands yang join dekat website rasmi https://mycybersale.my/ okeh ?

Remember gais! #MYCYBERSALE ni tak lama . 5 HARI JEEE . Dari 9 Oktober 2017 sampai 13 Oktober 2017 je ye . So , START SHOPPING NOWW! Terus add to cart and checkout okay? Jangan tangguh tangguh 'tunggu kejap la' 'nak fikir dulu lahh' . Sebab by time decide nak beli, tengok tengok dah SOLD OUT . Untuk elakkan daripada harungi kekecewaan barang pujaan hati on sale tapi sold out, makanya mohon bertindak pantas!











Related search : mycybersale 2017, mycybersale brands, how to join mycybersale, MYCYBERSALE 2016, MYCYBERSALE merchants, MYCYBERSALE product on sale, MYCYBERSALE lazada, MYCYBERSALE instagram, DHAUSE products, quirky, online kitchen tools, online baking supplies store, beli barang buat kek, barang buat kek, acuan mufin online, acuan muffin silikon, acuan muffin tahan lama

2 comments

FOLLOWERS