Tuesday, May 23, 2017

TASNIMSHAHCOSMETICS X HUNA Hasilkan Premium Lip Matte


TASNIMSHAHCOSMETICS X HUNA Hasilkan Premium Lip Matte | Kadang kadang duduk termenung tu, baru tersedar "eh dah makin berusia aku ni" . Pejam celik dah 26 tahun dah , tapi achievement dalam hidup tu alalalala macam tak memberangsangkan sangat lah . Adik adik yang baru habis SPM pun lagi terer meniaga sekarang ni .




Macam adik Tasnim Shah sorang ni . Kalau korang spesis suka melayan instagram, ha korang kenal lah Tasnim Shah ni. Sebab dia instaseleb dengan followers di Instagram mencecah 200,000 orang! Gilo aih . Followers aku 10,000 pun tak sampai . K pergi follow sekarang k? ahaks ( @frhdafri )

Tasnim Shah dah ada rangkaian kosmetik sendiri!



Terbaru, Tasnim Shah berkolaborasi dengan jenama kosmetik tempatan yang semakin dikenali iaitu ; HUNA dan menghasilkan TasnimShah Cosmetics. Produk sulung Tasnim Shah Cosmetics ialah Premium Lip Matte . Yap yap! Lip product guysss, I loveee!

Masa majlis pelancaran haritu , Tasnim ada berkongsi serba sikit tentang permulaan penubuhan jenama Tasnim Shah Cosmetics ni dan dia nyatakan dia mula berbisnes sebab nak mula berdikari sendiri, haa pandai kan dia usaha nak cari side income sendiri . Okaylah tu kan, bermula dari usia muda. Good job Tasnim!

TASNIMSHAHCOSMETIC X HUNA hasilkan produk Lip Matte


Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetics ini didatangkan dalam 3 warna iaitu Taj Mahal, Hagia Sophia dan Burj Khalifa dimana ketiga tiga ni diinspirasikan daripada mercu tanda femes di dunia. Tiga tiga warna ni pula datang dalam tone berbeza. Ada tone cerah, macam nude nude camtu. Ada tone merah merah , dan lagi satu tone warna gelap macam maroon gitu. Jadinya, kalau ada ketiga tiga warna ni, dah cukup dah untuk digayakan kemana mana majlis sekalipun, tak kisah lah waktu siang ke malam. Lepastu, boleh juga mix and match kan color tu, buat gradient technique, jadilah macam makeup bibir artis korea .


Menariknya tentang Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic

Yang menariknya tentang Premium Lip Matte Tasnim Shah Cosmetics ni ialah, setiap daripadanya kaya dengan Vitamin E, Omega 3 dan 6 ,  asam lemak essential yang tinggi antioksidan dan juga terkandung minyak argan sekali . Makanya, dengan tergabungnya bahan bahan ni semua, sangat membantu dalam proses pengelupasan sel sel kulit mati pada bibir dan automatiknya akan buatkan bibir jadi lebih halus dan sihat berseri. Kira 2 in 1 lah kan? Sambil digunakan sebagai makeup, sambil merawat bibir .

Harga Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic


Setiap daripada Premium Lip Matte ni boleh didapati pada harga RM49 (excluding postage) . Tapi untuk pembelian 2 pcs keatas, boleh terus dapat FREE POSTAGE. 

Untuk baca feedback, dan contoh gambar customers lain yang dah mencuba TasnimShah Cosmetics Premium Lip Matte , boleh lah terus ke instagram @tasnimshahcosmetic , dan untuk pembelian juga melalui instagram ya. Takpun whatsapp terus nombor ni ; 017-839 6900 . Selain daripada tu, korang boleh juga buat pembelian menerusi agen agen sah TasnimShah Cosmetics di seluruh Malaysia. Senarai agen boleh korang tengok di instagram rasmi @tasnimshahcosmetic.

p/s : Nanti Faa buat satu post berasingan untuk review penuh Lip Matte ni ye 





Thanks for reading! :*









Related search : Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic color, Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic testimoni, Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic feedback, Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic warna, siapa tasnim shah, tasnim shah instafemes, instafemes malaysia, senarai instafemes malaysia, senarai instagram popular di malaysia, Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic harga, Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic bagus ke tidak, Premium Lip Matte TasnimShah Cosmetic dan Huna, Huna lipstick, Huna produk malaysia

2 comments:

  1. nak tengok jugak warna-warna tu semua. hehehe!

    ReplyDelete
  2. Ahaksss, Statement yg first tu I setuju. Nowadays, If you beautiful/handsome and Famous you can make monye easily and starts your own business. Iouls pun terkebil-kebil nak mulakan karier tapi ramai ahdeks2 aka instafemes ni dah popp popp letuppsss.. InshaaAllah, ada rezeki kita nanti ada la kannn.. By the way Farah, I really like your makeup!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...