Warehouse Sale Benang Hijau | Harga terlajak murah, tudung serendah RM5!





Hello Assalamualaikum,

Tolong bagitahu please, perempuan mana tak suka SALE? Kalau ada spesis demikian, tolong bantuin aku dong gimana mau pulihkan penyakit saka nampak sale ni wakakak .

Aku kalau driving kan, ternampak pulak ada banner sale dekat tiang tiang lampu ke, dekat billboard ke, memang gigih aku cuba baca . Slow slow kan kereta sampai kena hon dari belakang wakaka . Nak lagi gigih , sis siap berhenti tepi k . Ambil kamera lepastu zoom and snap! Senang nak jadikan reference untuk pergi terjah sale tu nanti .

Since aku lebih memilih nak pakai jubah hitam ni, aku mengigih kumpulkan koleksi tudung dalam warna warna yang meriah . Kang kalau pakai jubah hitam, tudung hitam -- hari hari -- alamak nampak sendu pulak kan? So marilah ceria kan hari hari dengan warna pelangi, ewah! Jadi, point dia sekarang, kalau ada SALE, aku nak pastikan sale tu ada jual tudung, barulah aku rajin nak gi serbuuuu heheee




Sejak dari minggu lepas lagi, Benang Hijau ada buat jualan 'warehouse sale' tau . Haritu dekat Bangi, minggu ni pulak dekat Johor. Diorang nak pusing banyak lagi negeri seluruh Malaysia ni ha . Kira macam 'tour' lah gittew. 


Aku dah sedia maklum yang produk Benang Hijau ni semuanya berkualiti, jadi harganya pun memang standard lah dalam RM40-50 untuk sehelai tudung . Sebab material yang digunakan , tak sama langsung k dengan yang ada kat uptown ke, pasar malam tu . Memang material yang helok , flowy , senang bentuk dan sedap dipakai .

Bila ada member bagi tahu yang si Benang Hijau ni buat sale sampaikan ada shawl boleh dapat pada harga RM5, aku takkan jadi kurang bijak dan biarkan peluang itu pergi ekeke. Makanya, WAJIBLAH ku serbu warehouse sale ittew .




Dekat warehouse sale Benang Hijau ni, korang boleh dapatkan diskaun sehingga 80% daripada harga asal produk tu . Ada jubah jubah yang harga rm179, rm200 .. boleh dapat RM50 je wey. Ape ni ape niii??



Kalau korang berspesis gigih dan berdaya saing, datang lah awal awal pagi dan jadi 50 orang yang terawal untuk dapatkan promo BELI 1 PERCUMA 1. Dah la murah, beli 1 percuma 1 pulak. Ape ni ape nii??

Ini antara apa yang menarik tentang warehouse sale Benang Hijau;

✔ 50 pelanggan terawal dapat promosi BUY 1 FREE 1 !
✔ Layak sertai LUCKY DRAW untuk setiap pembelian RM150 ke atas
✔ Mini kalendar Benang Hijau PERCUMA untuk pembelian RM150 ke atas 
✔ Bouncy Castle untuk menenangkan anak yang boring tunggu mak mak shopping . Tempat duduk untuk ayah ayah, pakwe pakwe dan teman tapi mesra turut disediakan untuk sesambil main pokemon go.

Benang Hijau Warehouse Sale Tour


Okaylah, warehouse sale di Bangi dah setel. Maka usahlah dikenang kenang , mohon fokus pada lokasi seterusnya pulakk . Minggu ni di johor, minggu seterusnya di Kelantan . Sampailah nanti, BH akan ke Kuantan pulak . Sakan lah memasing shopping ye?


Orang Johor please jangan lepaskan peluang nii . Benang Hijau warehouse sale akan berlangsung selama 3 hari . Dah start dari semalam dah pun . Sampai lah ahad .


Blouse RM20, tudung RM5, jubah RM50 ... Ape nii ape nii??

Mohon tarik sekali mak, kakak, jiran tetangga ramai ramai ke warehouse sale Benang Hijau . Dah boleh kot mula shopping sikit sikit untuk raya hewhewhew .

4 Sebab Utama Untuk Membeli Belah di Warehouse sale Benang Hijau


Another point to highlight, untuk meyakinkan lagi korang supaya membeli belah di Warehouse sale Benang Hijau ialah ;

1) Kualiti produk yang terjamin dan berkualiti
2) Potongan harga yang tak masuk akal
3) Pembayaran menggunakan credit card dan debit card diterima
4) Kemudahan tempat menunggu dan Bouncy Castle untuk hiburan anak anak

So untuk orang Johor, mohon serbu sale ni harini . Esok dah last day dah , nanti size takde lah ape lahh banyak lah bising dia hahaha . Kalau taknak ada masalah camtu, better pergi sekarang k?

Untuk dapatkan latest update tentang "Benang Hijau Warehouse Sale" bolehlah terus ke social media diorang ;





p/s: haritu iols dah memborong shawl shawl dia. Ya aulohhh best gila pakai!













Related search :  Warehouse sale benang hijau, benang hijau bangi, benang hijau johor, benang hijau cawangan, benang hijau malaysia, benang hijau koleksi, benang hijau hq, benang hijau harga, benang hijau web, warehouse sale malaysia, warehouse sale minggu ini, warehouse sale murah, warehouse sale selangor, warehouse sale kl, warehouse sale malaysia, benang hijau blouse, benang hijau shawl

1 comment

FOLLOWERS