16 Going On 17! - Jom tengok bunga api dekat Citta Mall?

Assalamualaikum , Hello!

Perasan tak lately ni masa rasa macam berjalan lajuuuuuu sangat! Tengok tengok dah nak masuk tahun 2017 dah . Bila dah hujung hujung ni baru lah perasan jugak 

"Eh azam tahun ni tak tercapai lagi"

Kahkahkah . Sibuk fikir azam tahun ni padahal azam tahun lepas , tahun lepas lepas , tahun lepas lepas lepas ... tak pernah nya tercapai pun . Ahaks! Kalau ada pun mungkin 1/10 je hewhew


Okay skip lah pasal azam . Ni nak tanya ni , 


new year ni sambut dekat mana?


Jangan salah paham pulak . Maksud sambut tu tak suruh pun korang berjimba tak ingat dunia pergi pesta liar ke apa haha . Tapi ...  masa ni lah nak ajak ahli keluarga sama sama countdown & fefeling tengok bunga api *piu piu bunyi bunga api* 

Nak kan tempat yang santai santai , tak bersesak sesak dan selesa nak 'countdown' new year ni ??  better pergi dekat CITTA MALL .

Yup, CITTA MALL!


Why? Sebab bagi aku , kawasan tu tak sesak . Tak macam dekat The Curve ke , Dataran Merdeka ke apa yang sumpah sesak gilaaa . Dengan jem nya , dengan susah parking nya . Kalau dekat Citta Mall ni rilek rilek je . Rasanya kalau nak bawak anak kecil pun takde lah rimas sangat . Kemudahan tandas surau pun semuanya lengkap .


Nak lagi best ? Nanti masa countdown tu dihiburkan lagi dengan persembahan artis artis jemputan . Artis yang terlibat pulak bukan calang calang hokeyy , semuanya ada achievement power power internationally wohooo!

Siapa siapa siapa??


Diorang ni lah!

Dina Nadzir, Shawn Lee, Alvin Lee, Rejuvenate Dance Crew, An Honest Mistake dan juga Baki Zainal. Nak jumpa , beramah mesra dan sama sama jerit 


"3,2,1 HAPPYYYYY NEUUU YEARRR!! *piu piuu*" ?? 


Okay, datang CITTA MALL ye!



Hi Kak Dina!


Alvin Lee

==================================


Sambil sambil tu boleh lah datang awal sikit , senang dinner terus dekat situ . Cuba makan dekat Mr. Dakgalbi ye . Nak entry penuh pasal Mr. Dakgalbi boleh baca dekat sini : MR DAKGALBI 



Aku suka makan Mr. Dakgalbi ni, sebab bukan setakat sedap dan HALAL , tapi it's fun! hahaha . suka betul lah presentation makan macam ni . Bila orang masak depan aku ke , aku masak sendiri ke .. aku rasa teruja haha . Lagi best bila makan dengan family atau kawan kawan . Rasa lagi bermakna . Tak gitu?



cheese ring pujaan


Masa Media Nite untuk preview event "16 going on 17" haritu, kemain happy aku bila dapat tahu kitorang dihidangkan Mr. Dakgalbi . Tapi sedih sebab cheese ring tu sikit dan kena berebut hahaha . Tapi tengok lah ni , banyak juga aku bolot ekekekek .



With mommy kitty! kak Ayu


Dah dah , takpayah lah pening pening fikir nak pergi mana malam New Year ni . Terus pergi Citta Mall je nanti 31 Disember tu ye? Lagi lagi untuk awak awak awak yang duduk disekitar Subang, Shah Alam, Ara Damansara, Kota Damansara, Uptown Damansara, gigih nak listkan semua haha .

Acara bermula seawal pukul 8.00 malam, dan persembahan artis akan bermula pada pukul 9.00 malam. Pulak tu, masa tu akan ada mini karnival dan juga gerai gerai jualan yang best . So, siap sedialah tebalkan poket ekeke. sambil tu boleh shoppinggg!

Korang juga boleh sertai CITTA CHALLENGE - Berlangsung sepanjang 30 Disember 2016 sampai lah 1 Januari 2017 . 

Macam mana nak join?

Korang kena lengkapkan beberapa game, lepastuu barulah korang diberi peluang untuk pusingkan roda ala ala roda impian untuk korang memenangi hadiah daripada Harvey Norman . Huntung huntung bawa balik seketul TV mahupun sebijik mesin basuh . Power gak tu kan? haha 

Tinggal berapa hari je lagi ni haaa . Aku pun ada jugak masa countdown tu nanti tau . So.... jom jumpa disana disana disaaaaaaanaaaaaa ~

For more info , pergi ke facebook rasmi CITTA MALL : https://www.facebook.com/CITTAMall


16 going on 17, citta mall new year , citta mall ara damansara, citta mall celebration new year, citta mall damansara, citta mall subang, citta mall surau, citta mall parking, citta mall restaurant, citta mall MBO CINEMA, Citta Mall stores, new year eve, new year celebration, 2017 

1 comment

  1. Menariknyaaaa! Lagipun Citta Mall dekat dengan rumah siqah. Sayangnya siqah balik kampung pulak minggu nie. Tak lengkap sambut tahun baru tanpa bunga api :D

    ReplyDelete

FOLLOWERS