Saturday, October 29, 2016

#MiracleDuo : Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence & Micro Sculpting Cream Review

Hello .

Berbalik kepada zaman muka masih legam dan berlemuih busy berkawad zaman sekolah dulu , jenama Olay ni memang tak asing langsung . Femes weh . Kalau nampak gegadis dekat sekolah yang kulit mulus , suka cuit dan tanya "kau pakai pencuci muka apa weh?" , dan rata ratanya bagi jawapan "Olay jurrrr" .

Nampak tak? Kalau zaman zaman 90's kid macam aku ni , mesti sempat membesar dengan era ke-power-an Olay ni. Even mak mak pun layan Olay jugak . Cuma dulu mak aku tak bagi aku pakai Olay. Dia kata, ni untuk orang tua je kakakak . Ye ke?

Sebenarnya bukan untuk orang tua, tapi untuk golongan yang berkulit matang dan yang terancam kepada proses penuaan . Disebabkan aku pun dah 'halfway to 50' , jadi kena lah bersiap sedia nak hadapi tanda tanda awal penuaan . Wuuuu rasa macam baru semalam enjoying not wearing anything on my face. Sekarang dah kena kalut fikirkan produk apa yang elok untuk bagi kulit wajah kekal remaja dan nampak muda . 


Terbaru , Olay Regenerist dah hasilkan dua adik beradik power ni ; orang panggil diorang : The Miracle Duo . Amboi!

Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre- Essence 
Olay Regenerist Micro Sculpting Cream

Tugas kedua nya ni ialah untuk merealisasikan impian para wanita yang mendambakan (wahh!) kulit yang kekal remaja dan awek muda . 

How does it work?


Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre- Essence 


Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence ialah sejenis serum . Benda paling aku suka pada serum ni ialah design dropper serum ni . Ianya direka dengan bijak sekali untuk memastikan kandungan serum tu tak mudah tumpah dan setiap daripada titisan serum yang kita keluarkan ialah pada amount yang sama . Jadi takdelah asyik terlebih picit, terkurang picit, tersalah picit . Baru lah jimat .

Setiap satu drop Olay Regenerist Miracle Booth Youth Pre- Essence  berupaya untuk memperbaharui berjuta juta sel kulit pada wajah sampailah kelapisan yang paling dalam . Bila sel sel ni diperbaharui, baru lah kulit tu sentiasa cantik dan remaja. Tak gitu?

Selari dengan usia kita yang meningkat, sel pada kulit kita pun makin lemau je dan tak berupaya nak diperbaharui sendiri. Dimana, menjadikan kulit kita tu kelihatan kusam, hilang keanjalan dan kelembapan. Sebab tulah Olay Regenerist Miracle Booth Youth Pre- Essence diformulasikan bersama sama dengan Golden Amino Peptide yang mana berupaya untuk boost kan cell energy sehingga 35% untuk menambahkan lagi potensi kulit kita supaya mampu menghasilkan kolagen sendiri sekaligus menjadikan kulit lebih remaja dan awet muda. 

Satu drop je Olay Regenerist Miracle Booth Youth Pre- Essence ni mampu untuk memperbaharui berjuta juta sel dan menjadikan masalah penuaan pada wajah seperi garis halus dan kedutan dapat dikurangkan dan pada masa yang sama , menganjalkan kulit serta mengetatkan pori pori.

Kalau nakkan hasil yang lagi power, mestilah digandingkan bersama dengan adik dia hehehe

Olay Regenerist Micro Sculpting Cream


Olay Regenerist Micro Sculpting Cream ni berfungsi sebagai pelembap (moisturizer). Tahu kan penggunaan moisturizer dalam rutin penjagaan kulit sangat penting? So jangan lah skip skip pakai moisturizer k? Olay Regenerist Micro Sculpting Cream merupakan best seller product dalam rangkaian produk Olay Regenerist. Kalau dah namanya Best Seller, mestilah sebabkan cream ni tak sembang kencang je kan? haha . 

Olay Regenerist Micro Sculpting Cream claims that ,

Day 1 : Visibly reduces pores, improve texture & radiance
Day 14 :  Noticeably firmer skin
Day 28 : Reduces years of wrinkles (based on P&G clinical studies between 2006 to 2012)

Olay Regenerist Micro Sculpting Cream ni nampak je macam likat, tapi bila dah apply pada muka, kadar penyerapannya memang cepat. Tak ada rasa melekit , memang cepat menyerap dan baru sekali pemakaian pun dah dapat rasakan kelainan.

Lain acaner tu?

Bila apply, kulit memang automatik rasa lebih lembap , lembut , anjal dan rasa lebih tegang. Wah wahh . Adakah aku sembang lebat je? Tak caya, pergi beli satu dan cuba. 

Dengan penggunaan bersama Olay Regenerist Miracle Booth Youth Pre- Essence , kerja kerja penyerapan dapat dilakukan dengan lebih mendalam ! Makanya, segala usaha nak lawan tanda penuaan dapat dilakukan dengan lebih menyeluruh, pantas dan berkesan. (Beli disini : KLIK )

Tak hairan lah bila orang gelarkan dua produk ni sebagai #MiracleDuo. kan?

Kandungan bahan aktif :


  • Niacinamide (Vitamin B3) :Merangsang dan perbaharui permukaan sel metabolisme serta mengurangkan kedutan.
  • OliveM (Antioxidant from Olive Extract): Bertindak balas bersama ramuan anti penuaan dan melindungi kulit dari kerosakan pengoksidaan.
  • Amino Peptides (Pro-Collagen molecules): Membantu memperbaiki kulit wajah disamping mengurangkan kedutan dan melembutkan kulit wajah.
  • Lys’lastine (natural extract of Dill seeds): Menganjalkan kulit wajah.

Ianya satu pelaburan yang berbaloi untuk dapatkan kedua dua ni . Itupun kalau korang impikan kulit awet muda lah . Kalau tak kisah , dan rasakan kedutan pada wajah diusia 30 itu seksi ... nevermind . Takpayah beli ekekekek .


Dengan penggunaan kerap #MiracleDuo ni berhasil untuk menjadikan kulit tampak 10 tahun lebih muda!

Adakah aku berpotensi untuk kelihatan 15 tahun kembali? hahaha . wow remaja nyeee ! (i wish)

Cara mudah nak dapatkan kedua Olay Regenerist Miracle Booth Youth Pre- Essence & Olay Regenerist Micro Sculpting Cream bolehlah tengok dekat sini : KLIK  

May the kulit 10 years younger be with you :p.

Thanks for reading sugar!

Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence & Micro Sculpting Cream Review , Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence price, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence  malaysia, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence  murah , Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence lazada, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence serum, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence testimoni, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence  feedback, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence review,Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence cara pakai,Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence cara guna,Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence functions, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence fungsi,Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence anti aging, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence garis halus, kedutan , Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence serum bagus, serum bagus, serum untuk kulit matang, garis halus, petua kulit awet muda, petua awet muda, petua kulit tegang



4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...