Tuesday, October 25, 2016

Shizens Lip Tattoo : Review & Ada Coupon Code nak bagi ni haa


Hello!

Jadi perempuan ni complicated .
Jadi aku, juga sesuatu yang complicated hahaha .

Semua benda kita perlu jaga. Well, nak cantiklah katakan .
Daripada hujung rambut sampai hujung kaki . Bahkan yang terselindung pun mesti dijaga dan polish bagi cantik . Hahaha polish??



------------------------



Selalu orang kata, bibir tu melambangkan peribadi kita . Jadinya, gegadis wajiblah pelihara bibir agar kelihatan cantik , mungil , bebas garisan halus dan merah merah delima meow meow (tetiba) .

Tapi bagi aku, ini sesuatu yang susah untuk direalisasikan haha. Nasib baiklah ianya lebih realistik daripada Bajet 2017 (kahkah woi politik pulak).

Nak realisasikan impian mendapatkan bibir kurang garis halus, tampak lebih mungil , sentiasa dapat kelembapan yang cukup dan kemerahan semulajadi sebenarnya bolehhhhh jee dengan menggunakan Shizens Lip Tattoo


Wow ayat iklan TV1 sangat ni hahahaha .


Ekceli , aku dah banyak kali dah jalan jalan dekat Parkson. Dan tak semena mena di tahan oleh gegadis promoter Shizens. Kadang tu bila rasa macam tak rushing , aku layankan jelah jugak . Singgah dan bagi peluang untuk gegadis tu eksplen apa kebenda nya barang yang dia nak promote tu


Antara produk Shizen yang aku berkesempatan cuba dan dicalit calit oleh gadis promoter ialah Lip Tattoo dia ni lah haa . Dah lama dah aku perhati Lip Tattoo ni, baru sekarang ada rezeki nak dapatkan satu . Alhamdulillah . And I bought this from Shizen's Online Store http://www.shizens.com/ . Wah gadis desa ber'speaking' pulak tiba tiba kakaka .


Lip Tattoo ni bukan spesis yang letak kat bibir lepastu after few minutes ianya mengeras dan kita peel - off tu tauuu

No.
Nehi.
Bukan.
Ga.

(Nah kau belajar 4 bahasa terus haha )

Tapi Lip Tattoo ni kira macam conditioner lah untuk bibir. Berikan lembapan , dalam masa sama merawat bibir juga. Dengan penggunaan kerap, boleh mencerahkan tona warna bibir dan jugak mengurangkan garis halus pada bibir. Wohoooo.


Dan yang aku paling suka, Lip Tattoo ni 'colorless' . Eh tipu. Warna putih hahaha . Putih tu kategori warna lah jugak kan? Ok. Warna putih. Tapi bila dah apply dan resap pada bibir, bibir akan bertukar warna berona kemerahan , ikut pada body temperature/ darah kita . Woooo jakun haha

Another bonus point, boleh juga jadikan cheek stain. Calit calit pada pipi sebagai blusher. Aku dah cuba dan warna nya cantikkkkkkkkkkkk! But sorry, takde gambar pulak nak tunjuk . But nevermind, u got the idea kan?


Nanti aku cuba ambil gambar before & after pastu edit dan tempek dalam post ni (selalunya sampai kesudah tak edit edit kakakakaka *bagitahu awal awal taknak bagi harapan palsu ihiks)

Nah, sekarang teruja kewww nak dapatkan Shizen's Lip Tattoo ni? Kalau teruja, iols nak tambahkan lagi keterujaan uols dengan memberikan uols coupon code RM50 wehoooo untuk membeli belah di online store Shizens . *joget joget*

Gunakan coupon code dibawah ni untuk shopping di http://www.shizens.com/ okay? 
*minimum spending of RM200


ESHIZENS17


--------------------------------------



Product info

Product name : Shizens Lip Tattoo
Price : RM179.00
Content : 8ml
Weight : 40g

What it does : 
Works as a lip treatment, minizime appearance of fine 
lines, lighten pigmentation and change lip color to natural rosy tone

Repurchase : 
Yes, kalau banyak duit masa tu hewhew. Tapi memang 
product ni best & elok. Depends pada your budget macam mana.




Coupon code ni valid sampai 30 November 2016 je tauu . Usahlah berlengah lagi dan ayuh manfaatkan coupon code ni sebaiknya .


Itu saja para pembaca tercinta. Thanks for reading *ciyom pipi



shizens malaysia, shizens lip tattoo , shizens lip tattoo review, shizens lip tattoo malaysia , shizens lip tattoo mahal, shizens lip tattoo berbaloi, shizens lip tattoo bagus, harga shizens lip tattoo, feedback shizens lip tattoo, testimoni shizens lip tattoo, shizens lip tattoo functions, shizens lip tattoo fungsi, shizens lip tattoo bagus, shizens lip tattoo murah, shizens lip tattoo best, shizens lip tattoo blogger review, shizens lip tattoo review jujur, shizens lip tattoo honest review, shizens lip tattoo colorless, shizens lip tattoo pinkish , shizens lip tattoo treatmens, shizens product, shizens produk, senarai produk shizens, shizens produk malaysia, shizens product ranges.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...