Ink Printer pun dah boleh beli secara online? | AppleToner.com.my




Kalau dulu, masa kecik kecik aku suka betul jalan kaki pergi kedai . Ada je alasan aku cari untuk mintak dekat Mama nak keluar rumah .




"Ma, ada nak kena beli apa apa tak kat kedai?"
"Ma, bawang kentang semua ada lagi ke? Ada tak nak kena pergi kedai?"
"Ma, jom gi kedai!"

apple toner malaysia, appletoner.com.my , apple toner malaysia murah


Aku taktahu lah apa yang syok sangat pergi kedai tu hahah . Maybe sebab aku eksaited nak gelapkan duit baki yang Mama aku bagi untuk beli jajan kot kahkah keji nya perangai !

Tapi tu dulu lah , takpayah suruh pun aku semangat nak pergi kedai . Sekarang, bila Mama suruh pergi kedai beli apa apa , fuhhh boleh bikin gaduh hahaha . Padahal , kereta dah ada . Takde dah nak susah susah menapak pergi kedai depan rumah tu . Tapi, bila dah besar ni rasa malas gila . Lagi pulak , nak kena bersiap , nak gosok tudung bagai . Alamatnya esok esok esok jelah pergi kedai tu .

So, selaras dengan dunia moden sekarang ni .. semua benda pun dah boleh dibeli secara online . Bagi aku, pembelian secara online ni memang genius lah . Memudahkan kerja, menjimatkan masa dan tenaga jugak . Lagipun senang je nak survey survey harga . Sekarang ni pun , kalau dekat area KL Selangor , dah ada dah pembelian barangan dapur secara online . Ko nak ayam,ikan , daging unta, daun kesum semua dah boleh order online dan 'ting tong' ....  abang courier dah terpacak depan pintu rumah ko .

Aih syoknya kalau daripada sekecil kecil barang sampai lah yang sebesar besarnya boleh dibeli secara online dan dihantar terus ke depan rumah .

So, bila aku dapat tahu ada satu website yang di panggil Apple Toner ni menyediakan khidmat pembelian toner printer secara online , aku rasa "wehh ini sesuatu yang brilliant!"

Aku selaluuuuuu ada isu dengan printer aku . As student, printer memang  dah jadi salah satu benda penting se-level dengan laptop . Tapi , printer lah yang paling biadab dan suka buat perangai di saat saat diperlukan .

Time tu lah ko nak kena print assignment , time tu jugak toner printer ko nak habis .

Serious . Bikin panas je bila ink tetiba habis . Elok elok printing tetiba "eh apahal kau stop pulak ni" . Rupanya bila check , indicator dekat printer tu bagitahu ink dah habis . *lempar printer ke dinding* haha drama sangat .

Daripada aku terus terusan marah , ada pekdahnya aku google dan cari je dekat mana aku boleh dapatkan toner printer harga berpatutan . Maka aku pun cuba google 'canon printer ink' dan terjumpalah web Apple Toner ni. Apple Toner ni ekceli merupakan satu company local je saiyangg , dan based di Klang . Awak gigih nak ke Klang untuk beli toner printer? Silakan. But if awak berspesis malas seperti saya, beli online je . Apple Toner akan hantarkan. 



Nak cari toner ikut model printer pun senang gila dekat web Apple Toner ni . Just type je jenis toner yang aku nak dekat Search bar nun diatas situ , lepastu tekan ENTER . Maka tersenarailah segala mak nenek toner printer yang wujud dan compatible dengan printer aku . Buat masa ni, printer aku masih lagi elok dan well behave. Tapi sekiranya dia mulai menunjukkan perangai dia ... sikit sikit jem siki sikit sangkut, sikit sikit taknak hidup ... memang aku beli seketul printer terus dekat Apple Toner ni.  

Yes awak, printer pun Apple Toner boleh hantarkan . Waw waw syok kan kan?

Urusan nak membeli belah dekat Apple Toner ni pun bagi aku sangat mudah dan tak serabut . Website dia sangat user friendly , jadi semua orang pun boleh browse dengan senang . Tambah pulak , payment method yang di sediakan Apple Toner pun banyak . Ko boleh pilih nak bayar sama ada melalui Bank Transfer, debit kad, kad kredit dan even Paypal pun diterima jugak . Wohoo sonang nyo!

Another bonus point untuk awak ols yang duduk dikawasan yang tersenarai DI SINI , penghantaran pada hari yang sama dapat dibuat . Hah! Senang kan ? kan ? kan? Takpayah tunggu lelama . But fret not baby boo , kalau alamat kau nun jauh dimata dekat dihati sekalipun , tak ambil masa lama pun untuk abang pos nak hantarkan . Kalau beli dan buat bayaran sebelum pukul 2 petang, esoknya maybe barang korang tu dah sampai dah pun .

Kalau ada sebarang soalan atau tak faham ke apa pulak , mudah je korang nak reach diorang punya customer service. Dalam web Apple Toner ni , dibahagian bawah ada disediakan chat apps . Makanya, tanya lah apa kau nak tanya hatta soalan "Awak dah makan ke belum?" atau "kalau saya pergi KLCC pukul 11 pagi, agak agak jem tak? " sekalipun . ekekekeke

Untuk yang mencari office equipment lebih lebih lagi toner dan ink printer,  aku rasa ianya adalah merupakan idea yang sangat bernas di alam semesta untuk ko dapatkan di Apple Toner ni. Checkout https://www.appletoner.com.my for more info dan senarai jenama serta jenis jenis toner in printer yang disediakan . 












canon printer ink, canon ink printer, canon printer murah, model canon printer, canon ink murah, canon toner murah, canon ink online, beli printer murah, beli ink printer online, online ink printer, buy ink printer online, hp ink printer, hp printer malaysia, ink printer malaysia, apple toner, apple toner website, apple toner ink online buy, buy ink printer online, ink printer online murah, ink printer online canon, malaysia ink printer, canon store location, canon printer toner, toner printer office, toner printer murah, toner printer rosak

7 comments

  1. Salam....Singgah pagi jumaat...
    Yela..skrg nie sebut je apa²,semuanya boleh beli on9 skrg nie...
    bawang ngan kentang pun sama...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam hi nieyl, tq sudi singgah :)

      aah kan. semua benda dah boleh beli, brg basah pon bleh dah skrg

      Delete
  2. wasalam hi nieyl, tq sudi singgah :)

    aah kan. semua benda dah boleh beli, brg basah pon bleh dah skrg

    ReplyDelete
  3. hahaha. unta pun beli online. over nyah!!

    ReplyDelete
  4. wah senang dh . beli online ja. btw salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal, hai! :) aah semua benda dah boleh beli online skrg. canggihh

      Delete

FOLLOWERS