Wednesday, March 16, 2016

Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA


Hello gais! Lamanyaaaa tak join segmen segmen macam ni. Last time masa blogging waktu umur muda muda dulu (eh dah tua ke kau? haha) memang rajin. Sejak dah lama tak blogging dan untuk blog yang baru ni memang rasanya tak ada join segmen mana mana lagi .

Segmen Top Blogger 2016 ni dikelolakan oleh cik Nurzulfa kita -- http://zulfaonlinediary.blogspot.my/ . Hai dik! Salam kenal daripada ahkak faghah :D

Kata kata hikmah yang ahkak pilih untuk dikongsi adalah seperti berikut (salah satu syarat untuk join segmen ni . bagus bagus) :



Dan seterusnya mereka yang ahkak dengan penuh kasih sayang dan tanpa pilih kasihnya memilih untuk ditag join segmen ni ialah :


Sekian tenkiu :)

5 comments:

  1. good luck jugak..


    http://www.yanieyusuf.com/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen, btw, cn follow sini dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2016/03/giveaway-cash-rm600-mac2016-by-emas.html

    ReplyDelete
  3. alahai..tak sempat join..ape2..pun selamat berkenalan

    http://riverstonegirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhhhhhhhh taksangka nama kita ada jugaaa . Thank you faaaaaaaaaaaaaa . Love More!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...