Krim Profix : Ada dijual di Farmasi?


Aku ni jenis tak pandai sangat guna twitter . Tapi sekali sekala datang mood aku nak ber-twitter, mesti seminggu tu kerja nak godek twitter je. Bila aku dah bosan , tukar status idle pulak untuk sebulan haha .

So masa aku melayan twitter, aku perasan lah banyak orang retweet pasal satu produk untuk masalah kulit berjerawat berlubang . PROFIX namanya sis .



Dekat facebook rasanya belum femes lagi . Dekat instagram pun aku tengok kurang lagi . Tapi dekat twitter memang banyak sangat orang retweet & promote PROFIX ni .

Tujuan utama aku tetiba nak buat entry pasal PROFIX ni ialah disebabkan ini :




Tetiba pulak keyword pasal Profix tersesat masuk dalam blog aku .

Okaylah, bagi menjawab soalan ni. Aku tolong la buat kajian (baca : stalk) dekat twitter dan instagram yang menjual profix ni . Dan jawapannya ialah

TIDAK.

Profix tidak boleh didapati di farmasi.

Walaubagaimanapun adik kakak , difahamkan pengasas profix sekarang tengah dalam usaha dan perbincangan untuk cuba mendapat tempat dalam senarai produk 'drugstore' . Ha kiranya kalau dah diiktiraf dan dah boleh masuk market drusgtore, automatik dah senang senang boleh beli dekat farmasi, guardian, watson semua tu .

Tapi buat masa ni, belum lagi .

Yang penting, krim PROFIX ni certified by KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)  Boleh copy no kkm bawah ni dan check sendiri dekat website tu ye. 

KKM no: NOT161004778K .  
web: npra.moh.gov.my .

And diorang juga highlightkan senarai kandungan bahan dalam PROFIX ni ialah antaranya ;

1) Aqua
2)Carbomer
3)Vitamin E
4)Acb Fruit Mix
5)Phytofuse

Tak faham apa fungsi benda ni semua? Mohon google hahaha . Sebab i tak rajin nak buat post ni panjang panjang ekekek .

Kesimpulan dibuat ,  PROFIX tak ada dijual di farmasi

Aku tak guna pun profix ni . Dan entry ni bertujuan untuk tolong jawab soalan korang yang tertanya tanya profix ni ada ke idok jual dekat farmasi nun . Itu saje


Dah jelas?


Okay Bai 








Related search : profix jual farmasi, profix testimoni, kesan penggunaan profix, profix parut berlubang, berapa lama profix berkesan, cara guna profix, profix untuk masalah jerawat, profix untuk jerawat bernanah, jerawat teruk,


1 comment

  1. Oh tak boleh dibeli di farmasi ya? Kena dapatkan dari pengedar yang sah saja lah

    ReplyDelete

FOLLOWERS