Wednesday, March 8, 2017

Segmen 'Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket'


Hello!

Setelah sekian lamanya aku menantikan Abang Hasrul Hassan untuk buka segmen cenggini , bila dah ada ni takkan nak buat tak gheti je kan? Pastilah ku sambar dan ku bawa lari peluang ini . Gittew 

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket


Bismillahirrahmanirrahim ,

ni macam first time je aku join segmen segmen ni . Tak pasti lah betul ke tak aku buat ni, tapi yang penting ..  syarat syarat utama semua aku dah follow . Tinggal cuma buat satu blogpost (yang ni lah) dan letakkan sekali url blogpost mana yang nak diroketkan tuw .

Aku sendiri pun confuse nak femeskan blogpost yang mana satu (ekekeke) , tapi setelah diamati , "Ai choose yu! " :

http://blog.farahdafri.com/2017/03/cara-daftar-nikah-di-malaysia.html


Okay, mohon dengan bantuan abang Hasrul, meghase lah belog Farah Dafri ni tempias trafik blog mencanak sikit sikit . ye dak?

Untuk korang yang nak turut sertai segmen ni , boleh tengok full detail dekat post yang ni ya :

11 comments:

  1. Wah...blogger ex Micet pun join...nice2

    ReplyDelete
  2. semoga berjuta juta trafik bulan ni

    ReplyDelete
  3. Ohh terima kasih sbb sudi join segmen saya yang tak seberapa tu .. cepat tgk dashboard .. mungkin dah nampak ada trafik masuk ..

    ..
    nanti sudikan share sedikit PV yang dapat tu ye ..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen..nak join jugak lah :)

    ReplyDelete
  5. Hi farah,

    Good luck :) Semoga trafik blog anda meroket ! :)

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yang sama..moga meroket

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...