Christy Ng ada MARK DOWN SALE! Bolehlah beli kasut kahwin


Assalamualaikum & Hello!



Lama dah aku dok perhati jenama Christy Ng ni. Pulak tu, selalu nampak instafemes ber-ootd dengan kasut kasut dia . Alahai geram je tengok ! Tapi semenjak dua nak kahwin ni , aku secara automatik jadi seorang yang mampu berfikiran secara straight sikit . Mana tak penting, aku tolak tepi dulu . Jangan beli . Kalau beli , matilah nakkk dah la nak kahwin banyak pakai duit ni . Sobs!

Dah lama dah berhajat nak beli sepasang dua kasut Christy Ng ni. Tapi, asyik kedekut kedekut je. Padahal takde lah mahal pun , harga macam Vincci je pun . Kualiti pulak helokk and cantik. Yang penting, design tak Kenanga wholesale mall , wakkaka . semuanya trendy & unik .

Tak semena mena harini, aku duk window window shopping , ternampak pulak Christy Ng ni ada buat mark down sale! 

Aku mana boleh baca baca dengar dengar perkataan MARK DOWN ni! haha boleh sawan sotong weyyyyyyy . *sambil menari raver*


[SALE LINK]






Nak jadikan satu lagi point bonus dan alasan kukuh untuk bershopping ialah ,

"AI NAK CARI KASUT KAWENN "

ekekee . puas aku mencari sebab untuk bagitahu kat diri sendiri supaya membeli belah . Akhirnya aku jumpa ekekeke . Ha nak cari kasut cuns letops untuk dipakai masa hari bahagia muehehe .

Rambang mata weyyy , tolong tolong pilihkan!


Dua ni macam helok je untuk kasut kahwin kan ? Tapi apasal aku rasa macam tak cukup tinggi je ni hahaha kemain belagak kan nak pakai tinggi tinggi? tengok tengok tak mampu berjalan, mampu mengesot je :p

Mana ni mana ni? Hitam ke putih? Cantik tak? Apa pendapat awaaaa?




SALE ADA 17 HARI LAGIIII










Related search : christy ng shoes, christy ng discount code, christy ng discount, christy ng coupon, christy ng deal, christy ng sale, christy ng mark down,christy ng malaysia, christy ng quality, christy ng price range, christy ng one utama , christy ng outlet

3 comments

  1. Putih sesuai untuk sanding. classssyyy

    ReplyDelete
  2. Christy Ng's shoes all gorgeous ! Love the design. I had one with the ankle strap and chunky heels. I think yang color putih lagi suits untuk wedding :D

    ReplyDelete

FOLLOWERS