Wednesday, April 6, 2016

Trend Cium Ketiak BF : Kebodohan apakah ini?





Aneh aneh trend budak remaja sekarang . Ish ish ish . Betapa desperate nya adik adik remaja sekarang (macam aku dah besor sangat kahkah) buat pelbagai perbuatan aneh demi mendapatkan perhatian umum di media sosial . Wah ayat berilmiah sangat haha .

Kini #trending di Indonesia , ambil gambar ciyom ketiak bf atas dasar nak buktikan chenthaa serta bagi mendapatkan publisiti melalui media sosial (instagram, twitter dan facebook) disamping dahagakan label 'relationship goals' dengan pasangan masing masing. Mehh . Nak goal pun tak perlu kot ciyumm ketiak bagai . Ketiak kot!


Meskipun ada kajian menyatakan cium ketiak suami dapat hilangkan stress , [BAU KETIAK LELAKI MAMPU HILANGKAN STRESS WANITA?] tapi tu applicable untuk seorang bernama suami je. Bf tu belum tentu lagi confirm jadi laki awak . Kang putus, tak ke NGERI teringat ingat bau ketiak dia . Hewhew .

Aku harap trend ni tak menular sampai ke Malaysia . Isteri isteri cium ketiyak suami jangan ambil selfie upload dekat fb pulak. Simpan untuk tatapan sendiri je. Untuk yang belum berkahwin , jangan gatal gatal nak buat . Aku sumpah bulu hidung kau lebat!

Maka telah tercemar blog aku dengan gambar ketiak , haha




Sumber : MyNewsHub







trend cium ketiak bf, trend cium ketiak,viral cium ketiak bf,cium ketiak pacar,viral cium ketiak pacar,viral cium ketiak boyfriend,cium ketek pacar

15 comments:

  1. Replies
    1. Perangai aneh budak2 zaman sekarang. Syok sgt dia ciyom ketiak haha

      Delete
  2. Tak kuasa haih nak cium ketiakkk..baik cium lain.. #ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tula kan kak. Drpd ketiak ada baiknye cium tangan ke apa kan hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Takmau laa nnt ngeri teringat ingat hahaha

      Delete
  4. Euwwww...nasib dah de somi..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh ada somi xpe kak. Cium kot mana pon xpe hee

      Delete
  5. haiii advance sangat bebudak skrg ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni sel otak kurang berhubung. Dh tercemar dgn bau ketiak hahaha

      Delete
  6. Haha! memang biol lah dorang ni.. adehh belum tentu jadi laki lagi :DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn!geli kot. kalau ye pon nak buktikan chenta, tak perlula cium ketiak haha

      Delete
  7. Plss jangan buat kat Emiey okay.. hahhahaa :P

    ReplyDelete
  8. Bau ketiak sedap betul la. Harus coba dulu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...