Wednesday, January 13, 2016

Dapatkan 1/2 Dozen Muffin Kenny Rogers Roasters secara Percuma! hari ini sahaja (13/1/2016)


Anda sukakan muffin kenny rogers roasters? Tak kisahlah perisa coklat , vanila mahupun pisang. Ghasak. Anda tiba tiba terasa macam 'eh nak pakai baju merah lah harini' ataupun 'hm taknak taknak, nak pakai handbag merah , hah kelas!' ataupun 'aaaahh harini aku rasa berkobar kobar, nak pakai one set atas sampai bawah semuanya merah' , hatta anda memakai lipstik berwarna merah sekalipun , anda layak untuk mendapatkan 1/2 dozen muffin Kenny Rogers Roasters secara PERCUMA hari ini!!

******
13 Januari 2016
RED - ROASTERS Eating Day Kenny Rogers ROASTERS



Promosi daripada Kenny Rogers Roasters ni dinamakan | PROMOSI RED - ROASTERS Eating Day Kenny Rogers ROASTERS. Memang promosi ni selalunya dijalankan secara tahunan, dan kali ini untuk tahun 2016, bakal berlangsung hari ini! Ha jadi yang tengah terfikir fikir nak lunch apa, boleh lah ke Kenny Rogers Roasters hehe .

Promosi ni sah dengan setiap pembelian yang berikut :

PERCUMA 1/2 DOZEN MUFFIN dengan setiap 1 hidangan RED HOT MEAL #red2016.

PERCUMA SEDOZEN MUFFIN dengan setiap 2 hidangan RED HOT MEAL #red2016.

Untuk korang melayakkan diri menikmati promosi ni, lagi satu SYARAT UTAMANYA ialah korang kena lah berpakaian ada elemen berwarna merah. Tak kisah lah baju merah ke, seluar merah, tudung merah, lipstik merah also can. Tak susah kan? Sedap tu dapat 1/2 dozen muffin percuma. Kalau beli 2 hidangan, dah dapat 1 dozen - 12 biji la kan? wahhh best nya! Kejap lagi Kenny Rogers Roasters punya restoran nak buka dah. Pergi tunggu depan pintu hihi .

Ingat, promosi ni untuk HARI INI SAHAJA ya, 13 Januari 2016. Tata!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...