Hadiah Birthday daripada Marie France Bodyline






This came early in my mail . Birthday nya lagi 7 hari (ewah countdown). Kira hadiah besday paling awal dapat la ni . Yeays!

Malu sebenarnya nak ngaku pernah pergi Marie France Bodyline haha. Bukan malu sebab gemuk tapi malu sebab pemalasnyaaaaa nak diet nak exercise lepastu ambil cara mudah pi slimming centre ahaks!


Dapat 3 voucher best. Yang rebate RM500 tu memang best tapi applicable untuk treatment RM2000 ke atas je. Aiseh cerita dia kena spend at least RM1500 ler ni? Koserr ~ ha siap dapat FREE treatment voucher juga ni. Boleh lah pergi claim untuk FREE body massage . Tapi takfaham sangat yang Topaz ni apabenda . Nak kena call/walk in lah gayanya untuk tahu maklumat lanjut. Kalau confirm free memang Alhamdulillah . Cuma tak best nya nanti aku takut dah pergi treatment dia nak hasut hasut suruh ambil pakej . Aku ni pantang orang offer haha.  Bahaya bahaya . Kang silap silap datang free, balik habis beribu . Fuh takmau! Aku nekad nak kurus dengan minum Inteemor je! Cecehh hehe .


Agak agak bila lah aku nak pergi redeem ni . Memanjang busy je . Ke elok bagi orang je? Sape nak? 

2 comments

FOLLOWERS