PayPal Protector Charity Night Run : RUN . PROTECT . SAVE


Aku macam perasan sekarang ni dekat facebook, ramai kawan kawan share gambar pergi night run. Seronoknya lah tengok masing masing aktif je join lari lari ni. Aku nak bawak badan pun tak larat. Stamina tu hancus. Naik tangga pun semput ahahaha . Buek malu je . Tapi still rasa teringin juga lah nak join lari lari ni . 


Now, siapa yang suka sangat join sana sini Night Run? Jom la sign up untuk PayPal Protector Charity Night Run pulak! Berlokasi di Central Park, Bandar Utama 28 Oktober 2017 nanti . So, minggu depan lah kan?

 Ada dua kategori tau ;

5 KM (RM65) 
11 KM (RM75)






Bukan setakat lari lari untuk kejar menang ke tak menang. Tapi korang boleh juga datang untuk berseronok duaronok dengan kawan kawan dan family sebab banyak gila aktiviti sampingan yang disediakan ;


  • Glow-in-the-dark face paint
  • DJ and mini concert
  • Race & Party zone
  • Family & Kids play zone
  • Food Trucks

So, 28 October 2017, bermula pada pukul 8PM @ Central Park, Bandar Utama ye gais.



(UPDATES : REGISTRATION CLOSED!!!)



For more information, please contact THANA 012 200 2797 (info@spectrumglobalevents.com)





(p/s : hmm .. maybe next year kot I join. Kasi badan ni fit sikit dulu hehe)

2 comments

FOLLOWERS