Atasi 10 Masalah Kulit Dengan Hanya RM10!





Hello & Assalamualaikum

Untuk mengelakkan entry ni jadi bosan dan terlalu formal, marilah kita terus kepada objektif utama entry ini . Jadi kita tak perlukan perenggan pendahuluan yang terlalu berjela dah kona kiri kona kanan hahaha . sebab bab kona kona ni aku memang sukaaaaa . Ayuh, terus kepada perbincangan kita merujuk kepada tajuk di atas ;


Atasi 10 masalah kulit dengan RM10 


Orang Malaysia ni, termasuklah iols ; sentiasa mendambakan sesuatu yang berbaloi . Bahasa kasar dia - nak benda murah tapi helokk hahaha . Makanya, apabila aku dapati ada sesuatu yang berharga seploh hinggit helokk untuk selesaikan 10 masalah kulit , maka ini membuatkan aku terloncat loncat gembira dan halamakk excited sangat nak berkongsi dan bercerita pada korang pulak .

Apa yang korang boleh dapat dengan RM10?

Okay, berbekalkan RM10, korang boleh dapatkan seketul 

SABUN MADU KELULUT ORI KH 

keluaran KhairulAzhar Network. 




Yass you read it right, seketul cuma RM10 je dik .

Apa yang seketul sabun madu kelulut ori KH ni mampu buat?

Well, sebenarnya ada bermacam macam fungsi . Tapi sebabkan tajuk atas cakap 10 masalah, maka kita fokus pada 10 masalah ni dulu okay?


Sukacitanya disini, aku nak hebahkan bahawa, 10 masalah kulit yang dapat diatasi dan manfaat menggunakan SABUN MADU KELULUT ORI KH ini ialah ;

- Menghilangkan jerawat
- Mengatasi masalah jeragat
- Mengurangkan alergi
- Menghilangkan bintik hitam
- Menghaluskan & menyegarkan kulit
- Mencerahkan kulit
- Merawat Masalah ekszema
- Merawat Masalah Panau
- Merawat Masalah Ruam
- Merawat Masalah Kayap
- Merawat Masalah Psioriasis

Eh alamak, terlebih 10 pulak hahaha .

Macam mana boleh dengan seketul sabun madu kelulut je, dapat atasi semua masalah ni? Power sangat ke seketul sabun RM10 ni??



Ekceli, sabun madu kelulut ni bukan sekadar mengandungi madu kelulut semata mata . Tapi, dah pun dipelbagaikan kepada beberapa variasi antaranya ;

+ Madu kelulut Kayu Manis
+ Madu Kelulut Propolis
+ Madu Kelulut Daun Sirih
+ Madu Kelulut Daun Bidara & Habbatussauda
+ Madu Kelulut Daun Gelenggang

Setiap daripada nya membawa fungsi dan manfaat berbeza beza . Masa awal awal aku dapat tahu pasal sabun ni, rasa macam kagum gilaaa .


 






Bayangkan jelah, kalau dah madu tu sendiri pun berupaya jadi penawar, apatah lagi bila dah di gabungkan dengan bahan bahan lain macam kayu manis, daun sirih, daun gelenggang bagai tu .. lagi lah power jadinya .

Bukan setakat untuk rawat masalah kulit muka je ye sabun ni mampu buat, untuk rawat satu badan pun takde hal . Kalau sabun madu kelulut daun bidara tu lagilah,  ianya dapat membantu untuk pulihkan semangat dan badan yang lesu, dan juga dapat jauhkan daripada gangguan jin . Takde syirik syirik eh kau jangan main sedap cakap jee hahaha, sabun ni pun takde ruqyah ke baca baca amenda, cuma DAUN BIDARA tu yang power, sebab kan ia menghasilkan gelombang getaran yang cukup kuat dan tak disukai makhluk halus dan ia juga telah lama dikenali sebagai bahan ikhtiar untuk menghindari gangguan jin . Gittew.

Bila aku study study sikit pasal SABUN MADU KELULUT ORI KH ni, baru lah aku sedar khasiat khasiat alam yang Allah sediakan semua nya hebat hebat .


Ingin juga ditegaskan disini (wow macam pengawas) , bahawasanya produk SABUN MADU KELULUT ORI KH ni ialah 100% tanpa bahan kimia dan madu kelulut asli yang digunakan ialah hasil ternakan sendiri . Tak main lahh buat sabun guna madu RM5.90 sebotol dekat Tesco tuuu . Ni madu pure pure punyaaa beb .

SABUN MADU KELULUT ORI DAUN GELENGGANG ;

Mengatasi dan menyelesaikan masalah berikut :

[✔] Ekszema
[✔] Psioriasis
[✔] Panau
[✔] Kurap
[✔] Kudis Buta
[✔] Gatal2 kulit
[✔] Kayap
[✔] Ruam
[✔] Masalah Bau Ketiak
[✔] Gatal Kepala
[✔] Kelemumur dan masalah berkaitan kulit

SABUN MADU KELULUT ORI DAUN SIRIH ;

Mengatasi dan menyelesaikan masalah berikut :

[✔] Keputihan
[✔] Bau Badan
[✔] Membuang Sel Kulit Mati
[✔] Jerawat
[✔] Antibakteria Dan Antioksida
[✔] Menghaluskan Kulit Wajah Kasar
[✔] Masalah Ketiak Berbau
[✔] Bisul
[✔] Gatal2 Di Badan
[✔] Kulit Berminyak
[✔] Kulit Wajah Kusam
[✔] Menyingkirkan Bintik Hitam








Sabun madu kelulut ori KH juga merupakan 100% produk keluaran muslim dibawah Jabatan Pertanian Kedah . Usah risau usah gelisah saiyang, sabun ni  takde mercury ke sailor moon ke sailor venus hewhewh k tak lawak .

Agen bagi produk Sabun Madu Kelulut Ori KH ni ada diseluruh Malaysia . Kalau uols nak dapatkan secara terus, taknak pos pos - ha pergi lah COD. Tapi ingat yeee, COD pun ada caj k . Duit minyak agen tu nak kena juga cover . Kalau dah sabun RM10, minyak kete dah RM8, aikkk takkan untung RM2 kott. eh marah pulak bila penjual jual barang RM10, dimintaknya "sis, takleh ke FREE POSTAGE?" hahahahahah sis mampu berhuhu je selama 15 purnama .

Untuk senarai agen seluruh malaysia, boleh tengok dekat link ni ;

[LINK] www.sabunmadukelulutori.com/agen


[LINK] Bukti laporan ujian makmal sabun Madu Kelulut Ori KH


[LINK] Senarai Testimoni Pengguna Sabun Madu Kelulut Ori KH




Okey lah, sis nak berkonsisten gunakan sabun madu kelulut kayu manis dan sabun madu kelulut propolis ni , tazaabar nak dapatkan kulit halus mulus licin berseri sebelum hari bahagia nantii ecececehh dah pandai cakap hari bahagia hari bahagia pulak skarang hahaha .

Untuk order pulak , terus click link bawah ni yaaa ;

www.wasap.my/60194869966



Related search : Sabun madu kelulut ori KH,Sabun madu kelulut ori KH harga,Sabun madu kelulut ori KH murah,Sabun madu kelulut ori KH malaysia, Sabun madu kelulut ori KH agen, Sabun madu kelulut ori KH agen selangor, Sabun madu kelulut ori KH agen melaka, Sabun madu kelulut ori KH testimoni, Sabun madu kelulut ori KH kesan, Sabun madu kelulut ori KH kesan negatif, Sabun madu kelulut ori KH kesan positif, Sabun madu kelulut ori KH untuk ekszema, Sabun madu kelulut ori KH jerawat, rawat ekszema, produk rawat ekszema, produk cerahkan kulit, produk jerawat, hilangkan jerawat, cara guna madu untuk jerawat, madu untuk muka, cara guna madu untuk muka, petua madu untuk jerawat, petua madu untuk kulit muka, petua madu untuk jeragat, petua daun gelenggang, petua hilangkan gatal badan, petua hilangkan kurap, petua hilangkan kayap 


4 comments

  1. kalau ada yang bertanya, berapa harga sabun ni? Harap farah luku kepala dia.. sebab nampak bebenor dia tak baca sampai abes. dan tak baca tajuk entry. dan dia tak tau yang nak pos kena pakai posmen. hahahaha!

    nice artikel about sabun kelulut. eh sabun madu.

    ReplyDelete
  2. Berapa harga sabun ni? Ok gurau.

    Kadang2 tak perlu sabun yang ratus2 dan ribu2 pun untuk nampak cantik kan? Yang penting kena tahu produk apa yang bagus dan murah.

    Wajah awak penuh sinar lepas pakai sabun ni.. Sinarnya sampai dapat menerangi hati saya.. kbye

    ReplyDelete
  3. first time tau madu kelulut jd sabun muka hehheh daun gelenggang tu tau la ubat panau dan kurap.

    ReplyDelete
  4. Comelnyaaaaaa Farah. Hehehe. Pandai buat muka pelik pelik tuh ye.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

FOLLOWERS