Wednesday, July 20, 2016

Althea Turns 1! : Promosi besar besaran produk kecantikan daripada KOREA!




Kebiasaannya bila tibanya Birthday, benda tipikal semua orang akan expect ialah hadiah . Time ni lah nak demand yang pelik pelik, yang mewah mewah, yang special special, yang mahal mahal hewhewhew. Birthday aku hujung tahun, kebiasaannya sendu. Sebab time tu lah waktu cuti sekolah, time tu lah semua orang gi bercuti. Bila masuk U pulak, time tulah final exam bagai. Takpun masa cuti sem. Kesimpulan di buat, orang tak berapa nak ingat birthday aku . Kalau ada celebration pun , antara family & kawan kawan rapat je ( + pakwe ekekeke) .

Bila tiba tiba dapat hadiah daripada Althea, aku macam confuse kejap. Dia punya birthday, apasal aku pulak yang dapat hadiah? Walaupun dalam keliru keliru gitu, orang dah bagi - kita ambik jela ekekeke. Bukan senang woi aku nak dapat hadiah. I terharu taw. Pandai you buat I tangis dalam gembira kan , Althea?




Althea menyambut hari jadinya yang pertama pada 20 Julai 2016 yang lalu, namun kakfaa yang keji ni baru sekarang nak update dalam blog *tepuk dahi* Tapi rasanya dah ramai yang tahu betapa meriahnya sambutan #AltheaTurns1 sejak daripada minggu lepas kan? Lagipun ramai kawan kawan blogger yang lain ada update dekat blog & instagram juga. Mesti korang dah tahu kan kan kan?

Well, in case korang belum tahuuuuu .. hmmmm meh nak jeleskan korang sikit .



Promosi dan highlight sempena #AltheaTurns1


  • Banyak produk on SALE! Potongan besar besaran wohoooo untuk pelbagai barangan kecantikan original daripada KOREA!!
  • Untuk pembelian dan pesanan yang dibuat daripada 20 Julai, berpeluang dapatkan Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit . Yang ni terhad sementara stok masih ada . Bila dah terima box &  DIY Party Kit ni, korang boleh join pulak contest instagram diorang. Yang ni sempat lagi nak join . Berlangsung daripada 20 Julai 2016 sampai lah 15 Ogos 2016. Ada 15 hari lagi awak, cepattt!
  • Dapat free goodies untuk 1,500 pembeli pertama (daripada 20 Julai 2016) . Dapat dalam bentuk full size tau. Bukan trial size pek kecik kecik. Tak main ah hahaha. Dia bagi full size terus. Ni pun bergantung pada stok jugak .

  • Birthday Giveaway! Pilih 3 produk top seller untuk 100% REBATE! Rebate akan dikreditkan ke dalam akaun korang


  • # AltheaTurns1 Instagram Contest
ni contest yang aku cakap tadi tu. Ambil gambar kreatif dengan DIY Party Kit yang korang dapat tu dan berpeluang memenangi pelbagai hadiah super best! termasuklah Macbook Air, Ipad Air 2, 6S iPhone, Galaxy S6 Edge, Kamera Canon  EOS M10 Selfie, kredit Althea dan hamper barangan kecantikan dari Althea! Jumlah keseluruhan hadiah bernilai KRW10,000,000 untuk dimenangi. Meriahnyewwww!

Pertandingan ni berlangsung dari 20 Julai 2016 -- 15 Ogos 2016 . 




Tolonglah jangan sia siakan peluang ni. Mana geng kaki selfie tu ? Jom jom join sekali 
Klik sini untuk mula menghabiskan duit ekekeke https://my.althea.kr/


althea turns 1, althea malaysia, althea korea, althea product, althea shipping, althea original, harga shipping althea, althea murah, althea skincare korea

2 comments:

  1. salam...
    salam kenal dari saya jiwatani

    ReplyDelete
  2. Hye Farah, this is Mira from Althea. We would like to thank you for joining in our online Birthday Party.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...