Monday, June 13, 2016

Apa Izeara Xtravaganza Body Serum buat kat aku ni??

Hidup ni penuh dengan pilihan . Kadang boleh jadi ada 2 pilihan , kadang 4 kadang seploh . Kadang nak makan KFC, kadang nak makan teppanyaki . Kadang nak makan kaki (eh!)

Bila cakap pasal makan, dilemma terbesar bagi perempuan ialah , nak makan banyak tapi taknak gemuk . Nak kurus tapi tak nak diet . Nak 'body goals' tapi tak nak workout . Eh kenapa semua ni macam cakap dekat diri sendiri jee ekekeke huhuk k diam .


Aku ada kawan yang makan banyak mana pun tak gemuk gemuk . Katanya kalau golongan camni maksudnya dia bela jin dalam perut kahkah, makanan semua jin dalam perut tu makan sebab tak gemuk gemuk ekekeke tak tak gurau jee.  Ekceli orang cemni maintain kurus je hatta melantak seketul lembu sekali pun , sebabkan metabolisma dia yang tinggi . Ahh tension pulak dengan metabolism aku tak tinggi tinggi ni . Cepat ah tinggi woi!

Bagi golongan penternak lemak macam aku , dan berhasrat nak kuruskan badan -- perlukan usaha yang tak berkesudahan . Pilih samada nak belanja ratusan ringgit untuk ke slimming centre, atau disiplinkan diri lari keliling taman tiap tiap hari , mahupun buat pelaburan lebih sikit untuk beli produk kurus . Semua nya bunyi macam susah kan? Biasalah bak pepatah orang putih cakap "No pain, No gain" dah nak kurus tu pepandai lah usaha kan?

Sebenarnya aku tak prefer sangat nak makan ubat kurus, walaupun katanya berkelulusan KKM tapi aku risau kot kot ada memberi kesan jangka masa panjang . Jadi , bila ada nya produk kurus dalam bentuk krim, dan lotion , aku lah orang paling gembira ekeke . Nak nak pulak ada dalam bentuk serum macam Izeara Xtravaganza 6 inch serum, lagi lah elok . Sebabnya serum lagi cepat meresap ke dalam kulit . Bila cepat resap, cepatlah ia bekerja maka cepatlah aku boleh kurus . Yeayy!



Aku tak faham apa yang Bella nak kecohkan sangat cakap Izeara Xtravaganza serum ni tak panas . Bagus lah kan tak panas ? Aku pernah je guna produk kurus yang jenis krim , panas gila kot . Nak buat kerja pun rasa tak selesa. Rasa macam melepuh je kulit pedih pedih panas . Nak panas sangat kau masak ah serum tu sapu kat perut kau . Bukan setakat lemak kau je cair, sekali dengan usus besar dan usus kecik kau kecut gak kak .

Masa aku mula mula dapat tahu pasal Izeara Xtravaganza serum ni , aku jadi eksaited sebab dikatakan "Cool Serum" . Maksudnya boleh la aku lumur satu badan tanpa perlu rasa pedih dan panas . Nak sapu kat area double chin boleh , peha , perut , lengan . Pendek kata nak sapu semua tempat dalam satu masa pun takpe . Kalau tak dulu, aku mampu sapu dekat satu bahagian je sebab kalau sapu kat semua nanti rasa panas dan tak selesa. Lagi lagi bila dah berpeluh .





Ekceli dah 3 minggu aku pakai serum Izeara Xtravaganza ni . Aku perasan ada pengurangan inci pada bahagian peha (+- 1.5 inchi camtu ) sebab aku pakai pun skip skip . Agaknya kalau konsisten aku pakai , mesti peha aku dah se-slim dan slender kaki Cara Delevingne kehkeh .

Ni pun dah nak habis dah , nak kena beli lagi sebotol dengan target nak kuruskan lagi badan sebelum raya menjelma . Boleh lah eksyen masa balik kampung nanti dan tunggu pujian singgah ke telinga "ehh farah dah kurus lah" ekekeke awalnya aku berangan mihmihmih .






Jawapan kepada soalan ini ialah : YA  Berkesan!

Ekceli aku pun tak sangka produk ni menampakkan kesan dengan cepat . Tapi nyesal gak sebab aku pakai skip skip . Kalau konsisten confirm dah ni confirm confirm pada saat dan ketika ni aku dah pakai seluar size 2* ekekeke .



Antara beberapa sebab aku suka serum ni ialah :
  • Tak panas, cuma ada cooling sensation . Macam mandi pakai sabun dettol ice cool tu .
  • Sangat cepat meresap . Dan tak melekit bila berpeluh . Masalah yang selalu aku bengang bila pakai krim kuruskan badan ni ialah , lambat resap . Bila sapu kat peha ke, time berpeluh rasa melekit lekit dan belengas . Memang langsung tak selesa . Tapi Izeara Xtravaganza serum ni cepat gile resap . Dah berpeluh langung tak melekit . Good good!
  • Kesan boleh nampak seawal 48 jam penggunaan . Ni daripada pengalaman aku sendiri lah . Lagi lagi kalau masa sapu tu, buat urutan membulat dan tepuk tepuk sekuat hati bagi serum tu resap ke dalam , lagi cepat nampak kesan inch loss tu .
  • Botol tak gedabak . Memudahkan untuk nak bawa kemana mana . Size botol walaupun panjang tapi ngam je masuk dalam handbag . Lepas melantak steak , steamboat , topokki -- masuk tandas senyap senyap sapu serum dekat perut kahkah :p



Antara keistimewaan Izeara 6 Inch Serum

  • Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!
  • Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..
  • Lemak tertanggal dan terhapus dalam masa 48 Jam di mana korang akan kehilangan 6 Inci dalam masa 48 jam..
  • Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni.. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari
  • Lemak-lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!



Aku cakap lebih lebih nanti korang kata aku sembang lebat hewhew . Kalau tak percaya , klik terus ke instagram @izearaxtravaganza dan tengok ratusan testimoni yang dah berjaya . Kalau degil gak , lantak . Biar aku kurus sorang sorang ekekek .


HARGA ASAL
RM 149.00

HARGA PROMOSI
RM 109.00 sahaja!

Untuk maklumat  lanjut  boleh rujuk:

Instagram: 
#izearaxtravaganza

Facebook:

Tempahan (Whatsapp):
013-777 3617







 izeara xtravaganza serum, izeara xtravaganza serum 6 inch,izeara xtravaganza serum 6 inch review, izeara xtravaganza serum 6 inch testimoni, izeara xtravaganza serum 6 inch murah , izeara xtravaganza serum 6 inch berkesan , izeara xtravaganza serum 6 inch cod, izeara xtravaganza serum 6 inch elok ke , izeara xtravaganza serum 6 inch bahan bahan , izeara xtravaganza serum 6 inch testimoni berjaya , kurus izeara xtravaganza serum 6 inch , izeara xtravaganza serum 6 inch untuk kurus , produk kurus, krim kurus, serum kurus ,





4 comments:

  1. Moga cepat kuruih na sebelum raya..hehhe.Chaiyokk2!

    ReplyDelete
  2. raya tahun ni farah makin gojezz laa..hehe

    ReplyDelete
  3. Macam best je weyh. Aku pakai mustajab panas kot. Tido malam peluh2 punggung. Ok la kalau ade yang ni. Sbb aku jenis ade masalah gemuk punggung. Hahaha.. Tq for tips n info. Nak pergi beli!

    ReplyDelete
  4. Tq for the info! First time dengar nama produk ni. Menarik dan sesuai untuk siqah juga :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...